PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Arazi toplulastirma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rasim59." data-source="post: 1439953" data-attributes="member: 78036"><p>2020 yılında bölgemizde çalışmalar başladı.Bugün itibariyle birçok köy yeni parseller dağıtıldı bizim dağıtım işi seneye kaldı (ikinci mahsül mısır işlerinden dolayı).ama kimse memnun değil özellikle küçük çiftçi hiç memnun değil.Büyük kodamanların bölge Md. gittiklerini duyduk gördük veya farklı kanallardan bu işi yapanları arattırdıklarını duyduk .Bizde 3 kez itiraz ettik sonuç yine hüsran.8 parça tarladan sadece 1 parseli (2 dönüm) diğerinin yanına taşıdılar, diğerleri bölge olarak yakın ama şekil farklı dönüm olarak azalıyor vs vs.Yol var mı evet hepsi yola çıkıyor ama 55 dönümde 4 dönüm kadar azalıyor. 50 yıldır bizde olan tarlaya zamanında masraf yapılmış toprak çekilmiş gübre taşınmış başkasına geçiyor.Su toplanan çalılık taşlık yer bize veriliyor.yine farklı bi örnek vereyim. 64 dönüm yer 4 kardeş 16 şar dönüm çalılşıyor ama toplulaştırma sonrası birine 17 buçuk veriyor diğerine 14 veriyor vs .Bunun gibi biçok şey var herkeste.Hazine adına arttırılan yerlerin daha sonra açık arttırma ile satılacağını duyduk.Ayrıca tarlalardan toprak numunesi alındığını görmedim duymadım. Keşke yapılmasaydı diyorum ben gerçekten maddi kaybımız var.gelen mühendislere çok itirazlar oldu hatta tartışmalar kavgalar vs.Ama yapçak bişey yok git mahkeme ver diyorlar kimi vericen mahkemeye hiçbirşey çıkmaz.3 kez itiraz hakkı var. örneğin 2 nci askıda evet bu şekilde iyi benim tarlam diyorsun bu sefer sınır komşun itiraz ediyor 3 ncü askıda sen mağdur oluyorsun bidaha itiraz hakkı da yok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rasim59., post: 1439953, member: 78036"] 2020 yılında bölgemizde çalışmalar başladı.Bugün itibariyle birçok köy yeni parseller dağıtıldı bizim dağıtım işi seneye kaldı (ikinci mahsül mısır işlerinden dolayı).ama kimse memnun değil özellikle küçük çiftçi hiç memnun değil.Büyük kodamanların bölge Md. gittiklerini duyduk gördük veya farklı kanallardan bu işi yapanları arattırdıklarını duyduk .Bizde 3 kez itiraz ettik sonuç yine hüsran.8 parça tarladan sadece 1 parseli (2 dönüm) diğerinin yanına taşıdılar, diğerleri bölge olarak yakın ama şekil farklı dönüm olarak azalıyor vs vs.Yol var mı evet hepsi yola çıkıyor ama 55 dönümde 4 dönüm kadar azalıyor. 50 yıldır bizde olan tarlaya zamanında masraf yapılmış toprak çekilmiş gübre taşınmış başkasına geçiyor.Su toplanan çalılık taşlık yer bize veriliyor.yine farklı bi örnek vereyim. 64 dönüm yer 4 kardeş 16 şar dönüm çalılşıyor ama toplulaştırma sonrası birine 17 buçuk veriyor diğerine 14 veriyor vs .Bunun gibi biçok şey var herkeste.Hazine adına arttırılan yerlerin daha sonra açık arttırma ile satılacağını duyduk.Ayrıca tarlalardan toprak numunesi alındığını görmedim duymadım. Keşke yapılmasaydı diyorum ben gerçekten maddi kaybımız var.gelen mühendislere çok itirazlar oldu hatta tartışmalar kavgalar vs.Ama yapçak bişey yok git mahkeme ver diyorlar kimi vericen mahkemeye hiçbirşey çıkmaz.3 kez itiraz hakkı var. örneğin 2 nci askıda evet bu şekilde iyi benim tarlam diyorsun bu sefer sınır komşun itiraz ediyor 3 ncü askıda sen mağdur oluyorsun bidaha itiraz hakkı da yok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Arazi toplulastirma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt