PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Aranda arpa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet-42" data-source="post: 1280783" data-attributes="member: 74007"><p>Buğday arpa gibi ürünlerde çok pahalı ürünler kullanılmasını pek tavsiye etmiyorum.Stoller firmasının key feed zinc isimli yüksek oranda çinko içeren ve hızlı alınabilir șelat olan lignin ile șelatlanmiș olması güzel bir ürün yapıyor.Tahılların azot ihtiyacı yüksek olması ve hızlı alınabilir ve ekonomik olması yüzünden üreyi tercih edin.Ürenin yaprak uygulamaları için geliştirilmiş bi uresiz olan 25 kglik versiyonunu yüksek dozlarda uygulayabilirsiniz.Toros gübrenin böyle bir ürünü var muhakkak tavsiye ederim.Bunların yanına birçok güzel amino asit(siapton,isabion,terra sorb vs) veya katı deniz yosunlarir karıștirabilirsiniz ama maliyet kayda değer artar.Deniz yosunu olarak ultra crop isimli ürünü kullandım.Nutri leafin kg degil 2.27 kglik ambalaj fiyatı 3-4 sene önce 50-60 idi.Yukarıda yanlış anlaşılmasın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet-42, post: 1280783, member: 74007"] Buğday arpa gibi ürünlerde çok pahalı ürünler kullanılmasını pek tavsiye etmiyorum.Stoller firmasının key feed zinc isimli yüksek oranda çinko içeren ve hızlı alınabilir șelat olan lignin ile șelatlanmiș olması güzel bir ürün yapıyor.Tahılların azot ihtiyacı yüksek olması ve hızlı alınabilir ve ekonomik olması yüzünden üreyi tercih edin.Ürenin yaprak uygulamaları için geliştirilmiş bi uresiz olan 25 kglik versiyonunu yüksek dozlarda uygulayabilirsiniz.Toros gübrenin böyle bir ürünü var muhakkak tavsiye ederim.Bunların yanına birçok güzel amino asit(siapton,isabion,terra sorb vs) veya katı deniz yosunlarir karıștirabilirsiniz ama maliyet kayda değer artar.Deniz yosunu olarak ultra crop isimli ürünü kullandım.Nutri leafin kg degil 2.27 kglik ambalaj fiyatı 3-4 sene önce 50-60 idi.Yukarıda yanlış anlaşılmasın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Aranda arpa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt