PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ankarada iyi bakıldığında 100 dönümden kaç ton buğday çıkar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1452323" data-attributes="member: 59451"><p>Yer Ankara olunca 100 dönüm genç bir girişimci için çok büyük miktar değil, çevirebilir meblağlarda işler, en önemli nokta bu işi borçla çevirmemeli, ne ekersen onu biçersin.</p><p></p><p>Önemli noktalardan biriside, ektiğin ürünü sigortalamak, kuraklık sigortası,dolu sigortası,hepsini yapmalı, kafadan hesaplayan birisi zaten bu işi yaparken risk almamak için sigorta yaptırmayıda kafadan hesaplar sigortaları zamanında yapar.</p><p></p><p>Ben gençlere güveniyorum, gerekeni yaparak üretim yapar, parayıda masrafıda esirgemez gelirin büyük kısmını ürün ele geçmeden dağıtır, ürünü satıncada eline avucuna iphone parası rahat kalır, zarar etmez her tür kazanmış olur, ekonomi döner memleket çarkları döner, daha ne olsun istenirki.</p><p></p><p>Devletin destekleme politikasıda yanlış, gençleri böyle kârlı işlere yönlendirmek icin iphone vermeli, her 100 dönüm eken gencin eline bir iphone verse destek olarak başka desteğe gerek yok, böylece tüm gençler tarlaya koşsa kazansa, yerli afganlar tarlaya dogru üretime doğru koşmalı bir şekilde, zira afganlar bile adam yokluğundan işi bırakıp gider oldu,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1452323, member: 59451"] Yer Ankara olunca 100 dönüm genç bir girişimci için çok büyük miktar değil, çevirebilir meblağlarda işler, en önemli nokta bu işi borçla çevirmemeli, ne ekersen onu biçersin. Önemli noktalardan biriside, ektiğin ürünü sigortalamak, kuraklık sigortası,dolu sigortası,hepsini yapmalı, kafadan hesaplayan birisi zaten bu işi yaparken risk almamak için sigorta yaptırmayıda kafadan hesaplar sigortaları zamanında yapar. Ben gençlere güveniyorum, gerekeni yaparak üretim yapar, parayıda masrafıda esirgemez gelirin büyük kısmını ürün ele geçmeden dağıtır, ürünü satıncada eline avucuna iphone parası rahat kalır, zarar etmez her tür kazanmış olur, ekonomi döner memleket çarkları döner, daha ne olsun istenirki. Devletin destekleme politikasıda yanlış, gençleri böyle kârlı işlere yönlendirmek icin iphone vermeli, her 100 dönüm eken gencin eline bir iphone verse destek olarak başka desteğe gerek yok, böylece tüm gençler tarlaya koşsa kazansa, yerli afganlar tarlaya dogru üretime doğru koşmalı bir şekilde, zira afganlar bile adam yokluğundan işi bırakıp gider oldu, [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ankarada iyi bakıldığında 100 dönümden kaç ton buğday çıkar ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt