PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ankarada iyi bakıldığında 100 dönümden kaç ton buğday çıkar ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1452235" data-attributes="member: 25349"><p>Ben bu foruma 12 yıldır üyeyim.14 yıllık üyelerde var.Sen 18-20 yaşlarında ,yirmi günlük üye, hayalleri olan bir gençsin.</p><p>Senede 3-4 tane genç gelir,kimi dana besleyecektir,kimi tavuk kaz besleyecektiri,kimi arpa ekecektir kimi buğday.Yazarlar çizerler ,hem sorarlar hem cevapları beğenmezler,birkaç hafta sonra uzayın derinliklerinde kaybolurlar.Aradan bir tanesi çıkıp,gördünüz mü başardım dememiştir.Ya denemiştir hüsrana uğramıştır,ya da nefesi yetmemistir.Bir daha kendilerini duyan gören olmaz.</p><p>Alice harikalar diyarındasın dememe sebep o.Şimdi diyeceksin'' Alice kim?''.</p><p>Ben bu gençlere hiç cevap yazmam,sana yazacağım tuttu.</p><p>O kadar hayaller içindesin ki,önümüzdeki sezon için 500 lira maliyet çıkarıyorsun.Sadece 100 ton buğdayının 4 kamyonla en yakın yere nakliyesi şu anda 20000 lira.</p><p>21 kilo sertifikalı tohumluk buğdaya en az 400 lira ödeyeceksin dekara.Daha tarlaya adımı atmadın,tohumcudasın.</p><p>Tekrar yazayım,derslerini iyi çalış,okullarını bitir.İyi yerlere gel.Biraz birikim yap.Buğday için biz sana yine yardım ederiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1452235, member: 25349"] Ben bu foruma 12 yıldır üyeyim.14 yıllık üyelerde var.Sen 18-20 yaşlarında ,yirmi günlük üye, hayalleri olan bir gençsin. Senede 3-4 tane genç gelir,kimi dana besleyecektir,kimi tavuk kaz besleyecektiri,kimi arpa ekecektir kimi buğday.Yazarlar çizerler ,hem sorarlar hem cevapları beğenmezler,birkaç hafta sonra uzayın derinliklerinde kaybolurlar.Aradan bir tanesi çıkıp,gördünüz mü başardım dememiştir.Ya denemiştir hüsrana uğramıştır,ya da nefesi yetmemistir.Bir daha kendilerini duyan gören olmaz. Alice harikalar diyarındasın dememe sebep o.Şimdi diyeceksin'' Alice kim?''. Ben bu gençlere hiç cevap yazmam,sana yazacağım tuttu. O kadar hayaller içindesin ki,önümüzdeki sezon için 500 lira maliyet çıkarıyorsun.Sadece 100 ton buğdayının 4 kamyonla en yakın yere nakliyesi şu anda 20000 lira. 21 kilo sertifikalı tohumluk buğdaya en az 400 lira ödeyeceksin dekara.Daha tarlaya adımı atmadın,tohumcudasın. Tekrar yazayım,derslerini iyi çalış,okullarını bitir.İyi yerlere gel.Biraz birikim yap.Buğday için biz sana yine yardım ederiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Ankarada iyi bakıldığında 100 dönümden kaç ton buğday çıkar ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt