PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Avşaroğlu" data-source="post: 1204737" data-attributes="member: 74051"><p>Pedigri okumayı hala öğrenemedim tam olarak ve eminim birçok kişide bilmiyordur . Çalıştığım veterinerin tohum aldıkları veterinerle iletişim içindeyim , genelde dediğim boğanın spermasını getirtebiliyorum. </p><p></p><p>Melez işine 4 sene önce başladım , bu seneki Angus doğumlarım DYNTO isimli boğa attık komple , genetik aktarım konusunda bence zayıf bir boğa , %20 boynuzlu çıktı buzağlardan ve bu boğayı eledim bu sezon farklı bir boğa arayışı içersindeyim</p><p></p><p>Asıl tecrübeyi Şarole lerde yaptım ; 4 sene önce ilk spermalar LUDWİG diye bir boğaydı , gelişimleri çok iyi fakat boğa PP olmasına rağmen yine boynuzlu olan buzağlar çıktı</p><p>Ondan sonraki sene MENTOR diye bir boğa kullandık oda aynı şekilde </p><p>Bu sene birazdaha tecrübe ettikde güvendiğim bir veterinerin tavsiyesi üzerine GURKHA yi kullanmaya başladım hepsinde</p><p></p><p>İneklerde tohumlarken GNrh kullanıyormusunuz ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Avşaroğlu, post: 1204737, member: 74051"] Pedigri okumayı hala öğrenemedim tam olarak ve eminim birçok kişide bilmiyordur . Çalıştığım veterinerin tohum aldıkları veterinerle iletişim içindeyim , genelde dediğim boğanın spermasını getirtebiliyorum. Melez işine 4 sene önce başladım , bu seneki Angus doğumlarım DYNTO isimli boğa attık komple , genetik aktarım konusunda bence zayıf bir boğa , %20 boynuzlu çıktı buzağlardan ve bu boğayı eledim bu sezon farklı bir boğa arayışı içersindeyim Asıl tecrübeyi Şarole lerde yaptım ; 4 sene önce ilk spermalar LUDWİG diye bir boğaydı , gelişimleri çok iyi fakat boğa PP olmasına rağmen yine boynuzlu olan buzağlar çıktı Ondan sonraki sene MENTOR diye bir boğa kullandık oda aynı şekilde Bu sene birazdaha tecrübe ettikde güvendiğim bir veterinerin tavsiyesi üzerine GURKHA yi kullanmaya başladım hepsinde İneklerde tohumlarken GNrh kullanıyormusunuz ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt