PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="The_Hoca" data-source="post: 1203984" data-attributes="member: 76199"><p>2012 Bursa'da fuardaydım.Satış müdürü tanıtım yapıyor, ortada bir şanzıman, diyor ki, eski şanzıman motor hareket halindeyken yağlama yapar, bizim yeni şanzımanda yağ pompası mevcut, her zaman yağlama yapar.Bütünleşik şanzıman anlatıyor, yanındaki kişinin omuzunu itekliyor filan, iyimiş dedik ama anlamadık, o zaman şanzımanın açık halini de gördüm.Hidrolik orta kolu var v.s. traktör ne kadar 80 000 TL T4080 , Avrupa'ya 1200 tane sattık.Köylü neye bakar, 1 adet yetişkin dana 4000 TL, köyde her hanede senede 3-5 dana yetiştirilir, 15000 TL eski traktör, neyse alamayız dedik, bari hidrolik orta kol alalım, faydamız olsun, 1000 TL fiyat bilgisi aldık,son fiyatı 400 TL denildi.Konya'dan 180 TL fiyat bilgisi aldık, 200 TL kargo dahil Konya'dan getirdik.</p><p> Bu günlerde de köyde durumlar aynı 100 dekar arazi işleyen kişi toplamda 20 hayvan anca bakar, yılda 5-6 hayvan elinden çıkarır, rüzgar eser, 2-3 tanesi masraflara(zamansız alınan yem,silaj,ot,saman v.s.) gömülür.Bu devran böyle döner.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The_Hoca, post: 1203984, member: 76199"] 2012 Bursa'da fuardaydım.Satış müdürü tanıtım yapıyor, ortada bir şanzıman, diyor ki, eski şanzıman motor hareket halindeyken yağlama yapar, bizim yeni şanzımanda yağ pompası mevcut, her zaman yağlama yapar.Bütünleşik şanzıman anlatıyor, yanındaki kişinin omuzunu itekliyor filan, iyimiş dedik ama anlamadık, o zaman şanzımanın açık halini de gördüm.Hidrolik orta kolu var v.s. traktör ne kadar 80 000 TL T4080 , Avrupa'ya 1200 tane sattık.Köylü neye bakar, 1 adet yetişkin dana 4000 TL, köyde her hanede senede 3-5 dana yetiştirilir, 15000 TL eski traktör, neyse alamayız dedik, bari hidrolik orta kol alalım, faydamız olsun, 1000 TL fiyat bilgisi aldık,son fiyatı 400 TL denildi.Konya'dan 180 TL fiyat bilgisi aldık, 200 TL kargo dahil Konya'dan getirdik. Bu günlerde de köyde durumlar aynı 100 dekar arazi işleyen kişi toplamda 20 hayvan anca bakar, yılda 5-6 hayvan elinden çıkarır, rüzgar eser, 2-3 tanesi masraflara(zamansız alınan yem,silaj,ot,saman v.s.) gömülür.Bu devran böyle döner. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt