PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1203437" data-attributes="member: 77697"><p>Yok abi sınırsız olur mu rasyon olacak denge olacak. Ama abi sen buzagicisin bak biz senle daha önce tanıstik mi bilmem ben lise ogrencisiyim gelecekte de zootekni okuyup bu ise gireyim diyorum ilk aklimda süt ve besiyi kombine yapmak vardı simental gibi ama o kadar bütçemiz yok bende ilk böyle başlamak istiyorum buzagi uretimi. Bu isi biraz arastirdigimda da küspe saman bol kullanilmali ki buzagi ucuza uretilsin bide cikarilabildigi kadar meraya cikarilmali. Ben bizim yaylalarda bu isi yapmayı düşünuyorum bizim yaylalar guzel çamlıdere'de. Abi senin isler nasıl gidiyor buzagilarin dogdu mu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1203437, member: 77697"] Yok abi sınırsız olur mu rasyon olacak denge olacak. Ama abi sen buzagicisin bak biz senle daha önce tanıstik mi bilmem ben lise ogrencisiyim gelecekte de zootekni okuyup bu ise gireyim diyorum ilk aklimda süt ve besiyi kombine yapmak vardı simental gibi ama o kadar bütçemiz yok bende ilk böyle başlamak istiyorum buzagi uretimi. Bu isi biraz arastirdigimda da küspe saman bol kullanilmali ki buzagi ucuza uretilsin bide cikarilabildigi kadar meraya cikarilmali. Ben bizim yaylalarda bu isi yapmayı düşünuyorum bizim yaylalar guzel çamlıdere'de. Abi senin isler nasıl gidiyor buzagilarin dogdu mu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt