PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1202031" data-attributes="member: 25443"><p>Otun bana maliyeti ayrı satarsam fiyati ayrı </p><p>Banada ot maliyetleri farkli olur iyi yerim var dnme 30 balya verir zayif yer var dnme 10 balya verir maliyet değişir </p><p>Tarimda böyle iyi yer zayif yer farkli uygun uygunsuz yer farkli </p><p>Sen az önce ülkemizde ot pahali dedin ya bir sey elden ele gezer se pahalıya geliyor</p><p>Kuspe lerde oyle kimi posdledim diyor kimi nakliye diyor</p><p>Herşey yerinde ucuz</p><p>Daha once dedik ya uygun yerde uygun is</p><p>En ucuz maliyet bu</p><p>Yanlis yerde yanlış iş en pahalı bence böyle </p><p>Hayvancılığa birde şöyle bak konya tas koyunu yerinde oluyor doğal </p><p>Urfa ceylani yerinde oluyor dogal</p><p>Doğada bir sürü ornek var dagin tasin tepesinde yaban kecisi koyunu oluyor</p><p>Sogukta eksi kaç derecede oluyor sicakta artı kaç derecede oluyor doğada bazi hayvanlar kendiliginden</p><p>Dogal sartlar bolge uygun olacak uygunsuz yerde uygunsuz yanlis ise fazla zorlamaya gerek yok bence böyle</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1202031, member: 25443"] Otun bana maliyeti ayrı satarsam fiyati ayrı Banada ot maliyetleri farkli olur iyi yerim var dnme 30 balya verir zayif yer var dnme 10 balya verir maliyet değişir Tarimda böyle iyi yer zayif yer farkli uygun uygunsuz yer farkli Sen az önce ülkemizde ot pahali dedin ya bir sey elden ele gezer se pahalıya geliyor Kuspe lerde oyle kimi posdledim diyor kimi nakliye diyor Herşey yerinde ucuz Daha once dedik ya uygun yerde uygun is En ucuz maliyet bu Yanlis yerde yanlış iş en pahalı bence böyle Hayvancılığa birde şöyle bak konya tas koyunu yerinde oluyor doğal Urfa ceylani yerinde oluyor dogal Doğada bir sürü ornek var dagin tasin tepesinde yaban kecisi koyunu oluyor Sogukta eksi kaç derecede oluyor sicakta artı kaç derecede oluyor doğada bazi hayvanlar kendiliginden Dogal sartlar bolge uygun olacak uygunsuz yerde uygunsuz yanlis ise fazla zorlamaya gerek yok bence böyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt