PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Guney46" data-source="post: 1107294" data-attributes="member: 52601"><p>Charolais ve Limuzinlerde %56-62 arasi oluyor. Angus ve herefordlarda urugay mallarini %54-58 olarak hesap etmek daha dogru olur. %50 nin alti ideal degil kotudur, %48 in altinda cikarsa zaten bu isi yapmaya gerek yok. Holsteinlarda benim yaptiklarimda %50-52 bazende %54 oldu ama %50 nin alti hastalik sebebi ile mecburi kesim degilse, isletme basarisizligidir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Guney46, post: 1107294, member: 52601"] Charolais ve Limuzinlerde %56-62 arasi oluyor. Angus ve herefordlarda urugay mallarini %54-58 olarak hesap etmek daha dogru olur. %50 nin alti ideal degil kotudur, %48 in altinda cikarsa zaten bu isi yapmaya gerek yok. Holsteinlarda benim yaptiklarimda %50-52 bazende %54 oldu ama %50 nin alti hastalik sebebi ile mecburi kesim degilse, isletme basarisizligidir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt