PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mehmet1905" data-source="post: 1044984" data-attributes="member: 74642"><p>Ya abi bence gerekli ortamı sağladıktan sonra kullanılan mazemeyle alakası yok bu işinçok uygun fiyatlara on numara ahıllar yapılabilir.hareket edebilir derken açılır kapanır bişey mi istiyosun ? Çadırda bunu sağlamak da kolay olur ama benim kafama takılan şey hayvan ırkı hala orda kaldım.simental melezi ile kaç kg ağırlığa ulaşabilirim.bu iş tabi ki bakmakla ilgili ama hayvanın maximumu nedir onu merak ediyorum.melez ırkta yüzde kaç randıman veriyor bir de karstan melez hayvan alıp besi yapan var mı bu gibi şeyler.özkan abinin yazılarını okudum numarasıda var ama aramaya çekiniyorum ya aslında ona danışabilirim bu işi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mehmet1905, post: 1044984, member: 74642"] Ya abi bence gerekli ortamı sağladıktan sonra kullanılan mazemeyle alakası yok bu işinçok uygun fiyatlara on numara ahıllar yapılabilir.hareket edebilir derken açılır kapanır bişey mi istiyosun ? Çadırda bunu sağlamak da kolay olur ama benim kafama takılan şey hayvan ırkı hala orda kaldım.simental melezi ile kaç kg ağırlığa ulaşabilirim.bu iş tabi ki bakmakla ilgili ama hayvanın maximumu nedir onu merak ediyorum.melez ırkta yüzde kaç randıman veriyor bir de karstan melez hayvan alıp besi yapan var mı bu gibi şeyler.özkan abinin yazılarını okudum numarasıda var ama aramaya çekiniyorum ya aslında ona danışabilirim bu işi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt