PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1044913" data-attributes="member: 48547"><p>Teşekkür ederim. </p><p></p><p>Bahsettiğim şey ondulin idi. </p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkür ederim abi, inşallah. </p><p></p><p>Duvardan kastım beton değil. Tam malzemeleri kafamda belirlemedim. Rüzgarı karşısına alan yerlere sağlam bir malzemeden duvar çekmek şart. Ben daha çok işin kullanım kolaylığı kısmındayım. Yani duvarlar, açılabilir, açıldığında da çit görevi görerek açık alan oluşturacak şekilde bir tasarım düşünüyorum. Bunu betondan yapmam mümkün değil. Hafif bir malzeme olması lazım. Plastik veya ahşap bir şey olabilir. Bunlar branda ile desteklenebilir. Malzeme isimlerini bilmediğim için tam anlatamıyorum. Konteyner evlerde kullanılan tarzda bir malzeme de olabilir. Alışılmışın dışında bir şey yapmak istiyorum. Fonksiyonel bir ahır olacak. Zaten çok büyük bir şey düşünmüyorum ama büyütülmeye uygun olmalı. Aynı zamanda düşük maliyeti de hedefliyorum. </p><p></p><p>Bakalım. Allah nasip ederse seneye yapımına başlarız. Bu sene mevcut tarlaları ekeceğim inşallah.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1044913, member: 48547"] Teşekkür ederim. Bahsettiğim şey ondulin idi. Teşekkür ederim abi, inşallah. Duvardan kastım beton değil. Tam malzemeleri kafamda belirlemedim. Rüzgarı karşısına alan yerlere sağlam bir malzemeden duvar çekmek şart. Ben daha çok işin kullanım kolaylığı kısmındayım. Yani duvarlar, açılabilir, açıldığında da çit görevi görerek açık alan oluşturacak şekilde bir tasarım düşünüyorum. Bunu betondan yapmam mümkün değil. Hafif bir malzeme olması lazım. Plastik veya ahşap bir şey olabilir. Bunlar branda ile desteklenebilir. Malzeme isimlerini bilmediğim için tam anlatamıyorum. Konteyner evlerde kullanılan tarzda bir malzeme de olabilir. Alışılmışın dışında bir şey yapmak istiyorum. Fonksiyonel bir ahır olacak. Zaten çok büyük bir şey düşünmüyorum ama büyütülmeye uygun olmalı. Aynı zamanda düşük maliyeti de hedefliyorum. Bakalım. Allah nasip ederse seneye yapımına başlarız. Bu sene mevcut tarlaları ekeceğim inşallah. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt