PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1041917" data-attributes="member: 74139"><p>Canını dişine takarak, Alnının terini dökerek, bu şartlarda bu şekilde çalışıp, çöp kadar bir şey üretse bile, her üretici benim gözümde bir kahramandır. ve Her zaman, yaşça benden küçük olsun, büyük olsun saygı duyduğumu mesajlarımda belirttim, hala da belirtiyorum. Emeğe ve Ekmeğe saygılıyım. Ben de sizden bir parçayım ve Sizleri de kardeşim gibi görüyorum. İnşallah öyle görmeye de devam edeceğim. Ahkam kesmek istemediğimi önceki mesajlarımda da belirttim.</p><p>Bizim oralarda bu durumlar için "Bekara karı boşamak kolaydır" derler. Yani yapmayan, yaşamayan bilmez.</p><p>Siz size düşeni zaten yapıyorsunuz kardeşim. Neler çektiğinizi yaşamadan kimse bilemez ama yaptığınız iş zaten zor iş. İşte terör olmadığı halde bile ABD de "Cowboyluk" en çok saygı duyulan mesleklerden biridir. Bizde de öyle olması lazım.</p><p>Mesajlarımda devlet şunları yapmalı, şunları yanlış yapıyor dediğim zaman çok kızıyorsunuz. Ben sizin hakkınızı, sizin sevdiğiniz insanlara karşı savunmuş oluyorum. Bana bu durumlar için kızmayın.</p><p>Mesela yine diyeceğim. Bu durumda devlet ya sizin can ve mal güvenliğinizi korumalıdır, ya da yaylada değilde otların kuruduğu rakımı daha düşük yerlerde, ucuz mazot elektrik vb. sistemler kurarak bi şekilde sizin gibi üretici kardeşlerimiz için ne yapması gerekiyorsa onu yapmalıdır. Elektrikten mazota kadar niye bi dünya vergi alıyor o zaman.</p><p>Ben hayvanı bu zor şartlarda yetiştirdiğinizi, bir çok kişiden daha fazla biliyorum. Dediğim gibi ben de sizin aranızdan çıkmış ama üniversite okumuş biriyim. Anadoluyum.</p><p>Eleştirilerimin çoğu da sizlere değil zaten bunu görüyorsunuzdur.</p><p>Allah kolaylık versin kardeşim. Size ve diğer komşularınıza selamlar. Hiçbirinizin Elleri dert görmesin Allah emeklerini zayi etmesin</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1041917, member: 74139"] Canını dişine takarak, Alnının terini dökerek, bu şartlarda bu şekilde çalışıp, çöp kadar bir şey üretse bile, her üretici benim gözümde bir kahramandır. ve Her zaman, yaşça benden küçük olsun, büyük olsun saygı duyduğumu mesajlarımda belirttim, hala da belirtiyorum. Emeğe ve Ekmeğe saygılıyım. Ben de sizden bir parçayım ve Sizleri de kardeşim gibi görüyorum. İnşallah öyle görmeye de devam edeceğim. Ahkam kesmek istemediğimi önceki mesajlarımda da belirttim. Bizim oralarda bu durumlar için "Bekara karı boşamak kolaydır" derler. Yani yapmayan, yaşamayan bilmez. Siz size düşeni zaten yapıyorsunuz kardeşim. Neler çektiğinizi yaşamadan kimse bilemez ama yaptığınız iş zaten zor iş. İşte terör olmadığı halde bile ABD de "Cowboyluk" en çok saygı duyulan mesleklerden biridir. Bizde de öyle olması lazım. Mesajlarımda devlet şunları yapmalı, şunları yanlış yapıyor dediğim zaman çok kızıyorsunuz. Ben sizin hakkınızı, sizin sevdiğiniz insanlara karşı savunmuş oluyorum. Bana bu durumlar için kızmayın. Mesela yine diyeceğim. Bu durumda devlet ya sizin can ve mal güvenliğinizi korumalıdır, ya da yaylada değilde otların kuruduğu rakımı daha düşük yerlerde, ucuz mazot elektrik vb. sistemler kurarak bi şekilde sizin gibi üretici kardeşlerimiz için ne yapması gerekiyorsa onu yapmalıdır. Elektrikten mazota kadar niye bi dünya vergi alıyor o zaman. Ben hayvanı bu zor şartlarda yetiştirdiğinizi, bir çok kişiden daha fazla biliyorum. Dediğim gibi ben de sizin aranızdan çıkmış ama üniversite okumuş biriyim. Anadoluyum. Eleştirilerimin çoğu da sizlere değil zaten bunu görüyorsunuzdur. Allah kolaylık versin kardeşim. Size ve diğer komşularınıza selamlar. Hiçbirinizin Elleri dert görmesin Allah emeklerini zayi etmesin [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt