PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1041912" data-attributes="member: 48547"><p>Eti yağlıdan kastım mermeşleşme ile ilgiliydi. Tesadüf angus etiyle ilgili konu açılmıştı, o sırada söyledi. Belki angus diye başka et almış olabilir. Sadece böyle bir şey duyduğum için paylaşmak istedim. Hamburger etleri bildiğim kadarı ile zırhtan geçiriliyor, suyu, yağı, lezzeti korunmuş oluyor. Kıymadan yapılmıyor diye biliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1041912, member: 48547"] Eti yağlıdan kastım mermeşleşme ile ilgiliydi. Tesadüf angus etiyle ilgili konu açılmıştı, o sırada söyledi. Belki angus diye başka et almış olabilir. Sadece böyle bir şey duyduğum için paylaşmak istedim. Hamburger etleri bildiğim kadarı ile zırhtan geçiriliyor, suyu, yağı, lezzeti korunmuş oluyor. Kıymadan yapılmıyor diye biliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt