Kardeş kızma hemen bi tane beslediğiniz dana yok derken emin misin? beni de kast ediyorsan, yaşını bilmem ama gençsindir benden. belki sen dünyada yokken, belki çok küçükken ben besledim. Şimdi de beslemeyi düşünüyorum. Bak önceki mesajlara bana cevap verirken nasıl cevap vermişler, ben kime nasıl cevap vermişim. Bu konunun da, hem ülkem adına hem kendi adıma dertlisiyim. Bana şunu yaşatıyorsun. Köye gidip, bilhassa bu işleri yapan kardeşlerimin yanına otururum. Onları dışlamam. Onlarla hasbihal ederim. Bunlardan bazıları pek anlayışlı davranmaz bize. Biz okuduk ya. ne biliriz biz. Ben o senin güttüğün danaları inekleri, güttüm ve onların o endamına, o koca gözlerine vurgunum. Hem ben bu toprakların çocuğuyum. Ben Anadoluyum.Derman arardım derdime, Derdim bana derman imiş.
Kardeş kızma hemen bi tane beslediğiniz dana yok derken emin misin? beni de kast ediyorsan, yaşını bilmem ama gençsindir benden. belki sen dünyada yokken, belki çok küçükken ben besledim. Şimdi de beslemeyi düşünüyorum. Bak önceki mesajlara bana cevap verirken nasıl cevap vermişler, ben kime nasıl cevap vermişim. Bu konunun da, hem ülkem adına hem kendi adıma dertlisiyim. Bana şunu yaşatıyorsun. Köye gidip, bilhassa bu işleri yapan kardeşlerimin yanına otururum. Onları dışlamam. Onlarla hasbihal ederim. Bunlardan bazıları pek anlayışlı davranmaz bize. Biz okuduk ya. ne biliriz biz. Ben o senin güttüğün danaları inekleri, güttüm ve onların o endamına, o koca gözlerine vurgunum. Hem ben bu toprakların çocuğuyum. Ben Anadoluyum.
Derman arardım derdime, Derdim bana derman imiş.