PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DeHLiZ" data-source="post: 1041406" data-attributes="member: 47215"><p>İyi de abi, bu bir farklılık oluşturmuyor ki bizim için. İhtisaslaşma ayrı bir konu, zaten ihtisaslaşsan bile yine mera sorun olacak. Sonuçta Angus için yine merak lazım, adam Angus'un ineğine yine merada bakmak zorunda, buzağı doğdu, sütten kesilene kadar yine anasıyla merada olmak zorunda, sütten kesildi sattı fark eden bir şey yok. Sonuçta sütten kesilen danayı meraya salmıyor, içeride bakıp semirtiyor. Sadece buzağı satarak kazanıyorsa da, 100 başın üzerinde olup olmamasının ne farkı oluyor ki? Hatta bence sadece buzağısını satıyor, erkek danaları besiye kendi çekmiyorsa daha az kazanacağı için daha fazla inek bakmak zorunda. Ben alakayı çözemedim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DeHLiZ, post: 1041406, member: 47215"] İyi de abi, bu bir farklılık oluşturmuyor ki bizim için. İhtisaslaşma ayrı bir konu, zaten ihtisaslaşsan bile yine mera sorun olacak. Sonuçta Angus için yine merak lazım, adam Angus'un ineğine yine merada bakmak zorunda, buzağı doğdu, sütten kesilene kadar yine anasıyla merada olmak zorunda, sütten kesildi sattı fark eden bir şey yok. Sonuçta sütten kesilen danayı meraya salmıyor, içeride bakıp semirtiyor. Sadece buzağı satarak kazanıyorsa da, 100 başın üzerinde olup olmamasının ne farkı oluyor ki? Hatta bence sadece buzağısını satıyor, erkek danaları besiye kendi çekmiyorsa daha az kazanacağı için daha fazla inek bakmak zorunda. Ben alakayı çözemedim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt