PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1041401" data-attributes="member: 74139"><p>Bunları üçüncü soruyu cevaplarken değinecektim ama olsun böyle daha iyi oldu. ABD de ihtisaslaşma var. </p><p>Buzağı büyüten çiftlikler, Düve yetiştiren çiftlikler, Süt üreten çiftlikler ( Ticari İşletmeler), Damızlık çiftlikleri, Etçi ırk damızlık çiftlikleri, İnek-buzağı işletmeleri ( Besi materyali olacak dana sağlayan işletmeler) Organik hayvancılık çiftlikleri.</p><p>İşte bu çiftliklerden toplanıp, devasa sürüler oluşturuyorlar. Bunların resimleri bu konunun önceki mesajlarında var. Yani çok küçük sürüler de var, devasa olanlar da.</p><p>Yani herkes hayvancılığın bir bölümünü yapıyor. Uzun vadede biz de öyle yapmalıyız diye düşünüyorum.</p><p>Fakat damından kesime giden hayvanın yerine kaç liraya dana koyacağını kestiremeyen bir üretici şimdilik, bu işin anaçlarına da kendisi sahip olması lazım kısa vadede.</p><p>Yoksa süt alıcısına fiyat dayatamayan süt üreticisinin durumuna düşer.</p><p>Biz şimdilik üreticilere ihtisaslaşmayı tavsiye edemeyiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1041401, member: 74139"] Bunları üçüncü soruyu cevaplarken değinecektim ama olsun böyle daha iyi oldu. ABD de ihtisaslaşma var. Buzağı büyüten çiftlikler, Düve yetiştiren çiftlikler, Süt üreten çiftlikler ( Ticari İşletmeler), Damızlık çiftlikleri, Etçi ırk damızlık çiftlikleri, İnek-buzağı işletmeleri ( Besi materyali olacak dana sağlayan işletmeler) Organik hayvancılık çiftlikleri. İşte bu çiftliklerden toplanıp, devasa sürüler oluşturuyorlar. Bunların resimleri bu konunun önceki mesajlarında var. Yani çok küçük sürüler de var, devasa olanlar da. Yani herkes hayvancılığın bir bölümünü yapıyor. Uzun vadede biz de öyle yapmalıyız diye düşünüyorum. Fakat damından kesime giden hayvanın yerine kaç liraya dana koyacağını kestiremeyen bir üretici şimdilik, bu işin anaçlarına da kendisi sahip olması lazım kısa vadede. Yoksa süt alıcısına fiyat dayatamayan süt üreticisinin durumuna düşer. Biz şimdilik üreticilere ihtisaslaşmayı tavsiye edemeyiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt