PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1039876" data-attributes="member: 74139"><p>şimdi benimki hesap tabiki ama siz uygulayıcısınız, sizlere saygı duyduğumu ve özür dilediğimi söyledim. sizin görüşleriniz, bizlerden daha önemli. Ben bir hesap yaptım 10 hayvan üzerinden. Bu hesaba göre başlangıç için 2. Durum en mantıklı görünüyor.</p><p>Neden bana 3. Durum olan Anguslarla başlamayı tavsiye ediyorsunuz. Ayrıca ben 10 hayvandan örnek verdim, siz bana 20 Angusla başla diyorsunuz. Ayrıca bunu ben kısa yoldan hayvancılıkla zengin oluruz diye tavsiye etmedim. Benim kendi adıma bu ülke vatandaşı ve bi köylü çocuğu olarak içime sindiremediğim konu, et gibi bir gıdada bile dışarıya bağımlı oluşumuz. Daha verimli ırklarla çalışmak zorunda oluşumuz. </p><p>Anladığım kadarıyla ben yanlış hesap yapmışım ve insanları hayal dünyasında yüzdürmüşüm. Tamam benim bu hesaplarıma aldanıp, kapılıp kimse bu işlere girmesin.</p><p>Doğru hesapları da dediğiniz kardeşlerimiz benim için değil, bu işin çilekeşleri için doğru olan gerçekleri yazsınlar. Ben gözlerimi kapayayım, okumayayım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1039876, member: 74139"] şimdi benimki hesap tabiki ama siz uygulayıcısınız, sizlere saygı duyduğumu ve özür dilediğimi söyledim. sizin görüşleriniz, bizlerden daha önemli. Ben bir hesap yaptım 10 hayvan üzerinden. Bu hesaba göre başlangıç için 2. Durum en mantıklı görünüyor. Neden bana 3. Durum olan Anguslarla başlamayı tavsiye ediyorsunuz. Ayrıca ben 10 hayvandan örnek verdim, siz bana 20 Angusla başla diyorsunuz. Ayrıca bunu ben kısa yoldan hayvancılıkla zengin oluruz diye tavsiye etmedim. Benim kendi adıma bu ülke vatandaşı ve bi köylü çocuğu olarak içime sindiremediğim konu, et gibi bir gıdada bile dışarıya bağımlı oluşumuz. Daha verimli ırklarla çalışmak zorunda oluşumuz. Anladığım kadarıyla ben yanlış hesap yapmışım ve insanları hayal dünyasında yüzdürmüşüm. Tamam benim bu hesaplarıma aldanıp, kapılıp kimse bu işlere girmesin. Doğru hesapları da dediğiniz kardeşlerimiz benim için değil, bu işin çilekeşleri için doğru olan gerçekleri yazsınlar. Ben gözlerimi kapayayım, okumayayım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt