PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aspir" data-source="post: 1039859" data-attributes="member: 30918"><p>Kürelee senin ve Gürselin(Dehliz)yaptigi hesap kagit üzerinde mükkemmel bir matematik hesabi Alis harikalar diyari gibiydi </p><p>Hatta az daha ben de bu hesaba inanip hayellere daldim sonra birden gerceklerle uyandim</p><p>Hesabi güzel yapmissinizda malesef hayvancilikda böyle kagit üzeri hesap pek tutmaz.Masraflar ve piyasa cok degisken </p><p>Böyle hesap yaparak ileride hayallerde zengin olursunuz ama gercekler cok farkli</p><p>Sitede bu isi yapan bircok insan var ama emin ol hicbiri bu hesaplarin bir sey ifade etmedigini bildigi icin cevap yazmamis</p><p>Bir defa düsün böyle para kazanilsa bu isi yapan herkes zengin olur ama ben zengin olan görmedim </p><p>Ya da bence sen hemen 20 Angus al basla böyle hesapdaki gibi para kazanirsan hemen biz de senin gibi bu ise baslariz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aspir, post: 1039859, member: 30918"] Kürelee senin ve Gürselin(Dehliz)yaptigi hesap kagit üzerinde mükkemmel bir matematik hesabi Alis harikalar diyari gibiydi Hatta az daha ben de bu hesaba inanip hayellere daldim sonra birden gerceklerle uyandim Hesabi güzel yapmissinizda malesef hayvancilikda böyle kagit üzeri hesap pek tutmaz.Masraflar ve piyasa cok degisken Böyle hesap yaparak ileride hayallerde zengin olursunuz ama gercekler cok farkli Sitede bu isi yapan bircok insan var ama emin ol hicbiri bu hesaplarin bir sey ifade etmedigini bildigi icin cevap yazmamis Bir defa düsün böyle para kazanilsa bu isi yapan herkes zengin olur ama ben zengin olan görmedim Ya da bence sen hemen 20 Angus al basla böyle hesapdaki gibi para kazanirsan hemen biz de senin gibi bu ise baslariz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt