PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1031866" data-attributes="member: 74139"><p>Angusta en önemli özellik, Kolay doğum, kolay doğum, kolay doğum. daha ucuz bir anaç sığıra, mesela yerli ya da sütü az bir meleze düşünürdüm bende. Simentale dediğiniz gibi kolay doğum özelliği olan, etçi simental de olabilirdi.Bakalım ne diyecek Barış Bey ben de merak ettim. Bir de F1 melezleri genellikle hibrit vigordur. yani melez azmanı. genlerde dayanıklılık varsa, daha dayanıklı. genlerde ağırlık artışı varsa, daha fazlası. Genlerde iyi özellik ne varsa onun olma ihtimali daha yüksek. Etçi bir simentalle, iri doğurup, ineğin sağlığı tehlikeye girebilir diye düşünmüştür her halde Barış Bey. Bir de beslenme denemesi yapacak herhalde. Angus kesif yeme bağlı kalmadan, canlı ağırlık artışı sağlayabiliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1031866, member: 74139"] Angusta en önemli özellik, Kolay doğum, kolay doğum, kolay doğum. daha ucuz bir anaç sığıra, mesela yerli ya da sütü az bir meleze düşünürdüm bende. Simentale dediğiniz gibi kolay doğum özelliği olan, etçi simental de olabilirdi.Bakalım ne diyecek Barış Bey ben de merak ettim. Bir de F1 melezleri genellikle hibrit vigordur. yani melez azmanı. genlerde dayanıklılık varsa, daha dayanıklı. genlerde ağırlık artışı varsa, daha fazlası. Genlerde iyi özellik ne varsa onun olma ihtimali daha yüksek. Etçi bir simentalle, iri doğurup, ineğin sağlığı tehlikeye girebilir diye düşünmüştür her halde Barış Bey. Bir de beslenme denemesi yapacak herhalde. Angus kesif yeme bağlı kalmadan, canlı ağırlık artışı sağlayabiliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Angusculuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt