PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Angus hayvancılığı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1451585" data-attributes="member: 25443"><p>Hosteine angus tohum kullandık o şekilde angus gördum baskın karakterli</p><p>Doğar doğmaz annesinin memesine yapışması hiç bir ırkta yok </p><p>Hostein den dogan bütün buzagilar siyah ve enneden kabak oldu</p><p>Merayi değerlendirmek için uygun hayvan anneli buzağı lı sagim olmadan bakmaya uygun</p><p>Hostein e göre biraz daha agresif ürkek</p><p>Diğer ırklara fark yapmasi için uygun bölge uygun mera olması gerek</p><p>Bence ülkemize uygun irk değil</p><p>Mekan barinak cok önemli değil üç tarafi kapalı kışın kuytu yazin gölge olsun yeter bağlı olmaz zaten</p><p>Şu an hostein bakıyorum başka ırk düşünmüyorum </p><p>Bazı ülkelerin uygun meraları var o meralar için uygun ırk angus ben öyle düşünüyorum</p><p>Hostein olmasa merayi değerlendirmek için koyunn bakarım</p><p>Benim görüşüm böyle olmaz diye bir şey yok olabilirde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1451585, member: 25443"] Hosteine angus tohum kullandık o şekilde angus gördum baskın karakterli Doğar doğmaz annesinin memesine yapışması hiç bir ırkta yok Hostein den dogan bütün buzagilar siyah ve enneden kabak oldu Merayi değerlendirmek için uygun hayvan anneli buzağı lı sagim olmadan bakmaya uygun Hostein e göre biraz daha agresif ürkek Diğer ırklara fark yapmasi için uygun bölge uygun mera olması gerek Bence ülkemize uygun irk değil Mekan barinak cok önemli değil üç tarafi kapalı kışın kuytu yazin gölge olsun yeter bağlı olmaz zaten Şu an hostein bakıyorum başka ırk düşünmüyorum Bazı ülkelerin uygun meraları var o meralar için uygun ırk angus ben öyle düşünüyorum Hostein olmasa merayi değerlendirmek için koyunn bakarım Benim görüşüm böyle olmaz diye bir şey yok olabilirde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Angus hayvancılığı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt