Valla cemal usta koyuna Bir alış piyasaya Ekim dikim işlerini bırakırsın kafan rahatlar [emoji846]En sonunda benide başlatacan koyun işine [emoji6]
Ekim işini bıraktım makinayı satıyomValla cemal usta koyuna Bir alış piyasaya Ekim dikim işlerini bırakırsın kafan rahatlar [emoji846]
Bende severim merinoslari et yün Vs yönlerini geçtim.Hastasıyız merinosun [emoji23]
Köye döndüm piyasa işi yapan arkadaşlar hep bırakıyo insanlar para ödememek için elinden geleni yapıyo.Ekim işini bıraktım makinayı satıyom
Valla bende bıraktim yapmıyom artikKöye döndüm piyasa işi yapan arkadaşlar hep bırakıyo insanlar para ödememek için elinden geleni yapıyo.
Az para değil.Valla bende bıraktim yapmıyom artik
Gecen sene birine 100 dekar sürdum 2500 kaldi o son oldu
İlhan sürüne bereket varmı yeni fotoğraflar, beklemedeyiz . büyüdümü kuzucuklarKüçük baş seven arkadaşlara haramina kuzu atayım dedim.Ekli dosyayı görüntüle 36934Ekli dosyayı görüntüle 36935Ekli dosyayı görüntüle 36936
İnşallah abiİlhan cok azimlisin az daha gayret buyuk bir suru yapacan masallah masallah
Zaman imkan mevzu ustam.Maşaallah yakışıklı kuzular , bereketli olsun ! 4 koyun aldım bende , 2 koyun + 2 dişi kuzu ... Şimdiden sorgulamaya başladım ; yıllarca niye erteledim bu hayalimi diye ...
MaşAllah MaşAllah sürüsüne bereket