S.a arkadşalar bu gün AKSARAY Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğininin genel seçinmleri vardı asil ve yedek üyeler seçildi,seçim Aksaray Grand Eras Hotelde yapıldı bende damızlık birliği (ön soykütüğü) üyesi olarak oradaydım ve oy kullandım arkadaşlar toplantıda 28 maddelik bir öneri sundular üyelere tabi bütün maddeler 300-500 milyarlık yatırımlar vs.ireler oylamayıda üyelere hitaben kabul edenler etmeyenler şeklinde sordular yaklaşık 1000 küsür kişi vardı salaonda 50-100 kişi kaldırıyor kabul diye etmeyenler 3-5 el kabul edildi bazı maddelere bizim yaptığımız itirazlarada kulak arkası ettiler söz hakkıda vermediler nitekim pek demokratik olmayan bir şekilde maddeler onaylandı seçim yapıldı ve bi taraf kazandı biz Aksaraylı sığır yetişticilerine hayırlı olur İNŞALLAH. ??*-s
bu günden kareler.
yakın planda oturan benim yanımdaki form üyelerimizden kesikbaş nickli bir abim onunyanındaki bıyıklı kişide başka bir abimiz.
Buda herşeye evet diyen bilinçsiz kitlemiz
bu günden kareler.
yakın planda oturan benim yanımdaki form üyelerimizden kesikbaş nickli bir abim onunyanındaki bıyıklı kişide başka bir abimiz.
Buda herşeye evet diyen bilinçsiz kitlemiz