PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="toztoprak" data-source="post: 1426125" data-attributes="member: 59451"><p>Evet böyle bir kanunu çıkaramazlar bu çok açık, çıkarmadıklarınada pişman olmazlar sanırım, halk başına gelenleri çekecektir nasılsa, kimse kimseye hesap sormıycak olduktan sonra kim ne için çaba sarfederki değilmi?</p><p></p><p>Gıda ve enerji krizi giderek büyütülecek global ölçekte, ülkeler tarım ürünlerini satmıyor kapıları kapattılar bile, üretim şansı olan ülkeler var olmayan ülkeler var, olanlar ucuz girdi sağlayarak birşekilde üretimi devam ettirmeli, hatta ülkemizde bile bazı tarımsal ürünlerde üretim artışı sağlanması şart, fakat artış olacak gibi değil henüz idrak edilemedi bazı durumlar diyorum.</p><p></p><p> Bu sefer pandeminin etkilerinden kurtuluş yapmaya benzemeyecek, oyun büyük, güçlüler güçlü kalma planlarını devreye sokmuş oynuyor, üretimleri bol, üretim için gereken tedbirleri alabiliyorlar, Rusya bile gübre fiyatlarını sabitlemişti, hindistan keza öyle, büyük ekonomiler enerjiye ulaşabilirler ülkeler zaten sıkıntıları yok.</p><p></p><p>Linkini aşağıya atıyorum, 25 oacakta forumun başka bir topiğinde bahsettiğim gibi her şey önceden planlı, olan üretemeyen ve gelişmekte olan ülkelere, üçüncü dünya ülkeleri halklarına olacak, resim giderek netleşiyor ve yaz aylarında dünya gıda ve enerji krizini tam yaşamaya başlayacak görünüyor.</p><p></p><p>[URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/threads/rusya-ukraynaya-saldirirsa-bugday-fiyatlari-ne-olur.110751/#post-1420201[/URL]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="toztoprak, post: 1426125, member: 59451"] Evet böyle bir kanunu çıkaramazlar bu çok açık, çıkarmadıklarınada pişman olmazlar sanırım, halk başına gelenleri çekecektir nasılsa, kimse kimseye hesap sormıycak olduktan sonra kim ne için çaba sarfederki değilmi? Gıda ve enerji krizi giderek büyütülecek global ölçekte, ülkeler tarım ürünlerini satmıyor kapıları kapattılar bile, üretim şansı olan ülkeler var olmayan ülkeler var, olanlar ucuz girdi sağlayarak birşekilde üretimi devam ettirmeli, hatta ülkemizde bile bazı tarımsal ürünlerde üretim artışı sağlanması şart, fakat artış olacak gibi değil henüz idrak edilemedi bazı durumlar diyorum. Bu sefer pandeminin etkilerinden kurtuluş yapmaya benzemeyecek, oyun büyük, güçlüler güçlü kalma planlarını devreye sokmuş oynuyor, üretimleri bol, üretim için gereken tedbirleri alabiliyorlar, Rusya bile gübre fiyatlarını sabitlemişti, hindistan keza öyle, büyük ekonomiler enerjiye ulaşabilirler ülkeler zaten sıkıntıları yok. Linkini aşağıya atıyorum, 25 oacakta forumun başka bir topiğinde bahsettiğim gibi her şey önceden planlı, olan üretemeyen ve gelişmekte olan ülkelere, üçüncü dünya ülkeleri halklarına olacak, resim giderek netleşiyor ve yaz aylarında dünya gıda ve enerji krizini tam yaşamaya başlayacak görünüyor. [URL unfurl="true"]https://www.trakkulup.net/threads/rusya-ukraynaya-saldirirsa-bugday-fiyatlari-ne-olur.110751/#post-1420201[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt