PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Demir90" data-source="post: 1425053" data-attributes="member: 95306"><p>Onur bu kibrini neye borçluyuz bilemedim.</p><p>Ben ne söylemişim sen bana ne yazmışsın. Emin ol opec krizinde SSCB tarihini de çok şükür biraz biliriz.</p><p>Global piyasanın neye ne kadar tepki vereceğini de İstanbul Üniversitesi İNGİLİZCE İKTİSAT bölümünde 5 yıl dirsek çürütmek suretiyle kendi capimimizda anladık ve bu konu üzerinde kafa yormaya devam ediyoruz.</p><p>Senin gibi ben bilirim diyen adamlar dönem değişti şimdi hersey çok değişti diyip hep aynı hatayı tekrarlar.</p><p>Napolyon 1812 de o bataklığa saplandı dünyanın en büyük ordusuna güvenerek </p><p>Hitler WW2 de kendine çok güvenerek </p><p>Putin ise 2022 hepsi aynı hatayı yaptı mevsimi ve rasputitsa denilen çamur mevsimini göz ardı edecek kadar ben bilirim,ve güç zehirlenmesi ile </p><p>Özetle ben bilirim ve kibir seni hep aynı hatalara sokar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Demir90, post: 1425053, member: 95306"] Onur bu kibrini neye borçluyuz bilemedim. Ben ne söylemişim sen bana ne yazmışsın. Emin ol opec krizinde SSCB tarihini de çok şükür biraz biliriz. Global piyasanın neye ne kadar tepki vereceğini de İstanbul Üniversitesi İNGİLİZCE İKTİSAT bölümünde 5 yıl dirsek çürütmek suretiyle kendi capimimizda anladık ve bu konu üzerinde kafa yormaya devam ediyoruz. Senin gibi ben bilirim diyen adamlar dönem değişti şimdi hersey çok değişti diyip hep aynı hatayı tekrarlar. Napolyon 1812 de o bataklığa saplandı dünyanın en büyük ordusuna güvenerek Hitler WW2 de kendine çok güvenerek Putin ise 2022 hepsi aynı hatayı yaptı mevsimi ve rasputitsa denilen çamur mevsimini göz ardı edecek kadar ben bilirim,ve güç zehirlenmesi ile Özetle ben bilirim ve kibir seni hep aynı hatalara sokar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt