PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1424444" data-attributes="member: 83157"><p>Hocam bu konuda katılıyorum, piyasayı arz , güven belirler. Suan güvensizlik ortamı var. Bende brent petrolün arttığını biliyorum. Ama 130 doları gören brent petrol 2008 yılında 165 dolardı. Bugün o seviyede olsa 35 lira olacak. 2008 de brent fiyatına ragmen alabiliyorduk en azından. Bugün 35 lira olsa ne alabilirsin, ne de bu fiyattan dolayı piyasadan gıda ilaç vs alabilirsin. Sorun bu yani. Ülke 15 yılda ileri yerine geriye gitmiş. Avrupa da 1.5 euro seviyesinde. Ya adam 60 euroya depo fulluyor ona koyar mı koymaz. Ama 4250 tl maaş alan asgari ücretli 1000 liraya doldurmayı bırak binemez bile. Bırak arabayi otobüsle bile memlekete dahi gidemez. Bu fiyatlarında gıda vs ürünlere yansıması olacak. Düşündükçe sinirden kendimi yiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1424444, member: 83157"] Hocam bu konuda katılıyorum, piyasayı arz , güven belirler. Suan güvensizlik ortamı var. Bende brent petrolün arttığını biliyorum. Ama 130 doları gören brent petrol 2008 yılında 165 dolardı. Bugün o seviyede olsa 35 lira olacak. 2008 de brent fiyatına ragmen alabiliyorduk en azından. Bugün 35 lira olsa ne alabilirsin, ne de bu fiyattan dolayı piyasadan gıda ilaç vs alabilirsin. Sorun bu yani. Ülke 15 yılda ileri yerine geriye gitmiş. Avrupa da 1.5 euro seviyesinde. Ya adam 60 euroya depo fulluyor ona koyar mı koymaz. Ama 4250 tl maaş alan asgari ücretli 1000 liraya doldurmayı bırak binemez bile. Bırak arabayi otobüsle bile memlekete dahi gidemez. Bu fiyatlarında gıda vs ürünlere yansıması olacak. Düşündükçe sinirden kendimi yiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt