PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1424432" data-attributes="member: 83157"><p>Az önce de yazdım , ya okumadınız ya da anlamadınız. </p><p></p><p>Stokculugun amacı piyasadan malı komple çekersin, mal piyasada karaborsaya düşer el altından az az zamlı fiyattan verirsin , malın fiyati tavan yapınca malı surer piyasadaki arzı karşılarsin ve sonuç olarak piyasada mal olduğu için fiyati düşer. Ondan sonra da sen düşük fiyattan alirsin ticaretin de devam eder. Sattığın yüksek fiyatta sana kar kalir ve sen yine eski fiyattan almis olursun. Stokculuk budur. Daha ne kadar anlatayım. 9 günde 7 zam gelmiş bu süre içinde malı piyasada bulduğuna göre stokculuk değil. Sorun 6 ay önce 8 lirayken suan 23 lira olması. Ha dediğiniz gibi 22 den vermedi 23 ten verip daha çok kar etmek istiyor , 15 lira zarar etmedim 14 lira zarar ettim diye de kimseye stokçu vs demem, neden 14 lira zarar ediyorum diye sorarım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1424432, member: 83157"] Az önce de yazdım , ya okumadınız ya da anlamadınız. Stokculugun amacı piyasadan malı komple çekersin, mal piyasada karaborsaya düşer el altından az az zamlı fiyattan verirsin , malın fiyati tavan yapınca malı surer piyasadaki arzı karşılarsin ve sonuç olarak piyasada mal olduğu için fiyati düşer. Ondan sonra da sen düşük fiyattan alirsin ticaretin de devam eder. Sattığın yüksek fiyatta sana kar kalir ve sen yine eski fiyattan almis olursun. Stokculuk budur. Daha ne kadar anlatayım. 9 günde 7 zam gelmiş bu süre içinde malı piyasada bulduğuna göre stokculuk değil. Sorun 6 ay önce 8 lirayken suan 23 lira olması. Ha dediğiniz gibi 22 den vermedi 23 ten verip daha çok kar etmek istiyor , 15 lira zarar etmedim 14 lira zarar ettim diye de kimseye stokçu vs demem, neden 14 lira zarar ediyorum diye sorarım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt