PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hsynkky" data-source="post: 1419152" data-attributes="member: 93865"><p>Ülkenin İçinde Bulunduğu Durumu Düşündüğümüzde Maliyet Hesabı Yapmak Zor. Fakat Yine İçinde Bulunduğumuz Şu Durumda Ülkemizde Fiyatı Çıkan Hiç Birşey Geriye Düşmüyor. Destek Konusunda Daha Benim Hiçbir Fayda Görmedim Diyebilirim. Ektiğimiz Topraklar Çksli Değil.O yüzden Oradan Gelecek Nakdi Hiç Hesaba Katmayı Düşünmedim. Benim Bahsettiğim Destek Geri Ödemesiz Olanlar Değil Zaten. Senede Bir Ödemeli Yem Gübre Kredisi. Çiftçi K.Kartları Vs.</p><p></p><p> Yazdan Stok Konusuna Gelirsek Zaten 1 Sezon Zorluk Çekilirse Bu Düzen Kurulur. Şöyle Düşün Yazdan Yakıt Ve Gübrenin %50si Bir Kenara Konsa ve Fiyatlar Düşse Zarar %50 Olur. Bulunduğum Köyde Hala Üre Gübre Almayanlar Var. Hala Fiyatlar Düşecek Daha Önceki Senelerde Bu Oldu Diyen Var. Babam Bu Fikre Sahip Arkadaşları Sebebiyle Bize Gübre Almak İçin Engel Oldu. Olmasa Çuvalı 330TL iken Alacaktık. En Son Dayanamadık 470 Lira İken Aldık. Şuan ki Fiyat Malum 600 Lira Civarı. </p><p></p><p>Ben 3 Senedir Ek İş Olarak Çiftçilik Yapıyorum. 3 Yıldır Hayvanımın Yemini %50 Fazlasını Yazdan Alır Koyarım. Hiç Daha Bir Sonraki Sezon Fiyatının Daha Aşarı Olan Bir Ürün Ne Alabildim. Nede Gördüm. Çiftçilerimizin Sermaye Sıkıntısı Elbette Var.Bu Bizde de Oluyor. Çiftçi Destekleri İle İlgili Kredi ve Kredi Kartlarını Bilinçli Kullandığımızda Bu Sorunda Kısmen Çözülüyor. Pancar Koop. Gibi Yerlerde Bu Konuda Gayet Faydalı Olabiliyor. Bu Seneki Mısır Silajını O Malum K.Kartları İle Aldık Mayısta Ödeyeceğiz Mesela.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hsynkky, post: 1419152, member: 93865"] Ülkenin İçinde Bulunduğu Durumu Düşündüğümüzde Maliyet Hesabı Yapmak Zor. Fakat Yine İçinde Bulunduğumuz Şu Durumda Ülkemizde Fiyatı Çıkan Hiç Birşey Geriye Düşmüyor. Destek Konusunda Daha Benim Hiçbir Fayda Görmedim Diyebilirim. Ektiğimiz Topraklar Çksli Değil.O yüzden Oradan Gelecek Nakdi Hiç Hesaba Katmayı Düşünmedim. Benim Bahsettiğim Destek Geri Ödemesiz Olanlar Değil Zaten. Senede Bir Ödemeli Yem Gübre Kredisi. Çiftçi K.Kartları Vs. Yazdan Stok Konusuna Gelirsek Zaten 1 Sezon Zorluk Çekilirse Bu Düzen Kurulur. Şöyle Düşün Yazdan Yakıt Ve Gübrenin %50si Bir Kenara Konsa ve Fiyatlar Düşse Zarar %50 Olur. Bulunduğum Köyde Hala Üre Gübre Almayanlar Var. Hala Fiyatlar Düşecek Daha Önceki Senelerde Bu Oldu Diyen Var. Babam Bu Fikre Sahip Arkadaşları Sebebiyle Bize Gübre Almak İçin Engel Oldu. Olmasa Çuvalı 330TL iken Alacaktık. En Son Dayanamadık 470 Lira İken Aldık. Şuan ki Fiyat Malum 600 Lira Civarı. Ben 3 Senedir Ek İş Olarak Çiftçilik Yapıyorum. 3 Yıldır Hayvanımın Yemini %50 Fazlasını Yazdan Alır Koyarım. Hiç Daha Bir Sonraki Sezon Fiyatının Daha Aşarı Olan Bir Ürün Ne Alabildim. Nede Gördüm. Çiftçilerimizin Sermaye Sıkıntısı Elbette Var.Bu Bizde de Oluyor. Çiftçi Destekleri İle İlgili Kredi ve Kredi Kartlarını Bilinçli Kullandığımızda Bu Sorunda Kısmen Çözülüyor. Pancar Koop. Gibi Yerlerde Bu Konuda Gayet Faydalı Olabiliyor. Bu Seneki Mısır Silajını O Malum K.Kartları İle Aldık Mayısta Ödeyeceğiz Mesela. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt