PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Kosovalı" data-source="post: 1418968" data-attributes="member: 75599"><p>Selam aleyküm Cemal bey </p><p>Cumanız hayırlı olsun.</p><p>Konusu değil ama bilginize ihtiyacım var, birşey soracakdım , size danışayım dedim. Bölgem Kütahya , 1 dönüm 1000 m² , </p><p>tek çeker , 5556 4 lü 8 numara pulluk ve </p><p>9 lu gaz ayağı kullanıyoruz , toprağın yapısı fazla sert değil normal. Malesef Tarla sürüm ve ekim , biçim , toplama fiyatları mazottan dolayısı ile nasıl olmalı 2022 de ne kadar olmalı , yani piyasaya , </p><p>Forumdan ve google'dan tarla sürüm ve gazayan çekim gibi fiyatlara ulaşamıyorum</p><p>eski yılların hesapları karşıma geliyor arama yapınca. Piyasaya iş yapma hakkında konu da açamadım , bu konuda Forumda bilgi açanda yok , eski bilgi dolu güncel fiyatlar yok , konu açan yok yararlanamıyoruz maalesef.</p><p>Neyse fazla uzattım , iyi günler , aydınlatırsanız sevinirim Cemal bey. Saygılarımla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kosovalı, post: 1418968, member: 75599"] Selam aleyküm Cemal bey Cumanız hayırlı olsun. Konusu değil ama bilginize ihtiyacım var, birşey soracakdım , size danışayım dedim. Bölgem Kütahya , 1 dönüm 1000 m² , tek çeker , 5556 4 lü 8 numara pulluk ve 9 lu gaz ayağı kullanıyoruz , toprağın yapısı fazla sert değil normal. Malesef Tarla sürüm ve ekim , biçim , toplama fiyatları mazottan dolayısı ile nasıl olmalı 2022 de ne kadar olmalı , yani piyasaya , Forumdan ve google'dan tarla sürüm ve gazayan çekim gibi fiyatlara ulaşamıyorum eski yılların hesapları karşıma geliyor arama yapınca. Piyasaya iş yapma hakkında konu da açamadım , bu konuda Forumda bilgi açanda yok , eski bilgi dolu güncel fiyatlar yok , konu açan yok yararlanamıyoruz maalesef. Neyse fazla uzattım , iyi günler , aydınlatırsanız sevinirim Cemal bey. Saygılarımla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt