PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mustafaşahin" data-source="post: 1417627" data-attributes="member: 81902"><p>Aynı durumdayım 2 depoluk mazotum var alamadım vidonlara ya düşerse bu kışı çıkarımda gübreyi alamadım o da canımı sıkıyor buğday duruyor satmadım bugün 4700lere çıkmış düşürüyorlar edirnede bende satmayacam sıkıntım yok gübre parası bankada yatıyor zaten buğday az ektim seneye böyle giderse ayçiçeği ekerim hep bunlar gitmwden ülke rayına girmez bilinçli yapıyorlar tüm fabrikaları kurumları üç kuruşa indirdiler katara araplara satacaklar gelenler yargılamazsa yandık ne borç yaptıkları belli değil seçim için asgari ücretten vergi almayacak borç hep artıyor yakında 100dolara düşecek maaş o zaman ne yparuz okullarda çocuklar ne durumda yakında okulları dahil ısıtamayacaklar hastanelede doktorlar kaçıyor yurt dışına hastalanan ölecek ülke kuruşduğunda doktor yokmuş ülkede ebe dahil çok azmış bebekler ölüyormuş vatan haini padişh 5. Karısını almaya çalışıyormuş şimdide değişen tok millet aç adamlar 3 tane arabayı 90milyona almışlar filoya gelenler bunları satsa rahatlarız</p><p>Yılbaşından sonra dolar 30 u aşar şimdidien günde %10 enflasyonla gidiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafaşahin, post: 1417627, member: 81902"] Aynı durumdayım 2 depoluk mazotum var alamadım vidonlara ya düşerse bu kışı çıkarımda gübreyi alamadım o da canımı sıkıyor buğday duruyor satmadım bugün 4700lere çıkmış düşürüyorlar edirnede bende satmayacam sıkıntım yok gübre parası bankada yatıyor zaten buğday az ektim seneye böyle giderse ayçiçeği ekerim hep bunlar gitmwden ülke rayına girmez bilinçli yapıyorlar tüm fabrikaları kurumları üç kuruşa indirdiler katara araplara satacaklar gelenler yargılamazsa yandık ne borç yaptıkları belli değil seçim için asgari ücretten vergi almayacak borç hep artıyor yakında 100dolara düşecek maaş o zaman ne yparuz okullarda çocuklar ne durumda yakında okulları dahil ısıtamayacaklar hastanelede doktorlar kaçıyor yurt dışına hastalanan ölecek ülke kuruşduğunda doktor yokmuş ülkede ebe dahil çok azmış bebekler ölüyormuş vatan haini padişh 5. Karısını almaya çalışıyormuş şimdide değişen tok millet aç adamlar 3 tane arabayı 90milyona almışlar filoya gelenler bunları satsa rahatlarız Yılbaşından sonra dolar 30 u aşar şimdidien günde %10 enflasyonla gidiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Akaryakıta çifte zam
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt