Abilerim selamın aleyküm ben hiç hoş olamayacak bir durum ile karşı karşıyayım benim Massey Ferguson 240 s için Anadolu ahs hidrolik aldım yandan hidrolik olanlı yalnız ahs hidrolikde manevra hiç yok denecek kadar az manevra usta manevra verdiği zaman dingil arasındaki sağ tekere geçen kol kayışa sürtüyor sağa sola cevirildi zaman çok döndermeye gelmeden pompa hemen ötüyor ürünü ve hidrolik direksiyonun böyle hidrolik direksiyon olduğu hissettirmiyor rahat dönmüyor aldığım yere bildirdim sistemin böyle bir durum ile karşılaştık bu ürünü söküp geri verip HEMA marka alacağım dedim yalnız ürünü bana verirken ürün uyum saglamazsa sıkıntı olursa mal benim malım geri getir değiştirelim dedi satıcıya bildirdim montajı yaptın ürünü alamam geri dedi bende montajını yapmadan ürünün kusurlu veya uyum sağlamadığını nasıl anlicaz dedim hafta başında satıcı ile tekrar görüşüp aramızda halledilirsek HEMA ile değişim saglicam değişimi sağlamazsa ben hukuki yollardan dava açıp tüketici mahkemesi ile bu satıcı benim zarara uğradığım ve satış yaptığı malzemesinin arkasında durmadigi ve yalancilik ile elindeki malı satmanın çıkarmanın peşinde olduğuna dair mahkeme verirsem ürünü geri alır mı veya da başka nasıl bir yol izleyebilirim ahs Anadolu hidrolik üretici genel firması ile mi iletişime geceyim siz ne gbi birşeyler önerebilirsiniz