mesaj sayım yeterli değilmiş, link paylaşamıyorum.
AGCO Corp. diye aratabilirsiniz.
AGCO Corp. (şirketi) dünyanın tamamına yayılmış bir şirket.
ve bu şirketin sahip olduğu traktör markaları;
1- Challenger
2- Fendt
3- Massey Ferguson
4- Valtra
gördüğünüz gibi dünyanın en güçlü, sağlam ve kaliteli markalarının sahibi bu şirket.
benim bildiğim Valtra Finlandiya markası AGCO şirketi bu Valtra şirketini ne zaman almış, hangi motoru kullanıyor bilmiyorum.
(büyük ihtimalle Perkins motor, MF ' de kullanılan. çünkü Hattat traktörlerini de üretem Hattat Holding aynı zamanta Valtra ' nın Türkiye üreticisi. Hattat ' ta Perkins motor var, Valtra ' da da aynı motor olma ihtimali yüksek.)
Fendt marka traktörlerde ise sanırım SISU marka motor kullanılıyor, aynı motor Challenger marka traktör ve greyderlerde de kullanılıyor... gücü burdan geliyor galiba.
AGCO şirketinin bu markaların sahibi olduğunu öğrenince baya şaşırdım...
yanlışlık varsa düzeltin, bilgi varsa paylaşın...
AGCO Corp. diye aratabilirsiniz.
AGCO Corp. (şirketi) dünyanın tamamına yayılmış bir şirket.
ve bu şirketin sahip olduğu traktör markaları;
1- Challenger
2- Fendt
3- Massey Ferguson
4- Valtra
gördüğünüz gibi dünyanın en güçlü, sağlam ve kaliteli markalarının sahibi bu şirket.
benim bildiğim Valtra Finlandiya markası AGCO şirketi bu Valtra şirketini ne zaman almış, hangi motoru kullanıyor bilmiyorum.
(büyük ihtimalle Perkins motor, MF ' de kullanılan. çünkü Hattat traktörlerini de üretem Hattat Holding aynı zamanta Valtra ' nın Türkiye üreticisi. Hattat ' ta Perkins motor var, Valtra ' da da aynı motor olma ihtimali yüksek.)
Fendt marka traktörlerde ise sanırım SISU marka motor kullanılıyor, aynı motor Challenger marka traktör ve greyderlerde de kullanılıyor... gücü burdan geliyor galiba.
AGCO şirketinin bu markaların sahibi olduğunu öğrenince baya şaşırdım...
yanlışlık varsa düzeltin, bilgi varsa paylaşın...