Mf 240 s bagımlı tek çıkış hidroliğim var buna bir hortum daha bağlayıp çift çıkış yapabiliyorum ama bagımlı oluyor bu çıkışlarla hidrolik orta kol kullanabilirmiyim yoksa yenı iki çıkışlı valf mi almalıyım bilenler cevaplarsa sevinirim teşekkürler
Kullanırsın ama başka bir yağ basınç li ekipman takamazsin bunun içinde çift hortum yapmana gerek yokMf 240 s bagımlı tek çıkış hidroliğim var buna bir hortum daha bağlayıp çift çıkış yapabiliyorum ama bagımlı oluyor bu çıkışlarla hidrolik orta kol kullanabilirmiyim yoksa yenı iki çıkışlı valf mi almalıyım bilenler cevaplarsa sevinirim teşekkürler
Peki iki hortum olmadan nasıl kullancam?Kullanırsın ama başka bir yağ basınç li ekipman takamazsin bunun içinde çift hortum yapmana gerek yok
Evet buda doğru iki çıkış var kolda . Onun için çift yön lü yeni valf almanız lazım hevesiniz kırılmış gibi olmasında bence klasik ortakol yeter gibi .Peki iki hortum olmadan nasıl kullancam?
Eyw saolunEvet buda doğru iki çıkış var kolda . Onun için çift yön lü yeni valf almanız lazım hevesiniz kırılmış gibi olmasında bence klasik ortakol yeter gibi .
Sürekli ortakol dan ayar isteyen bir ekipman kullanmıyorsanız .