Arkadaslar aranizda abalioğlu hem kullanan var mi memnun musunuz besi ve sütte
Arkadaslar aranizda abalioğlu hem kullanan var mi memnun musunuz besi ve sütte
Bakalim bizde kismetse bu ay bi deniycez insallah verim aliriz fiyati diger yem firmalarina gore iyi gercekten memnun kalirsak devam etmeyi dusunuyoruz
Abalıoğlu yem de FETÖye finansman sağlayan şirketler arasında anılıyor. Verdiğimiz paranın ne iş için kullanılacağı korkusu ne acaip bir duyguymuş. [emoji47]
Iyi akşamlar celal bey ayyem ile ilgili bilgi verebilir misinizçok randımanlı bir yem inekleri ilk aldığımız sene abalıoğlu kullanmıştık hepsi döl tuttu daha sonra ayyem e geçtik döl tutmama sorunları başladı
10 Yıl toros yem kullandım son 1 yıldır Abalıoglu Kullanıyorum Cok Memnunum torosla arasında dünya kadar fark var hesaplıda abalıoglu bu ay besi yemini 42 den süt yemini 44 den buza büyütmeyi 46 dan aldım bu fiyat 1 ay vadeli önümüzdeki ay ödüycem ben tavsiye ederim abalıoglunu kardeş bir kullan dene derim tol tutma problemi felan olmadı daha danalar felan güzel etleniyorlar
2016 da43 mustu yorum tarihlerine dikkatDemekki yem 60 diyenler biraz kandiriyor mu ne yem 43 felan diyorsunuz
Buzagı baslangıc ve büyütme kullanıyorum abalıArkadaslar aranizda abalioğlu hem kullanan var mi memnun musunuz besi ve sütte