Selamün aleyküm yeni aldığım 955 biçerdöver in arızaları nı gidermeye uğraşıyorum hidrolik kumanda kollarından yağ kacırıyordu bu akşam söktüm bu hidrolik bloğunu ben söküp tamir etmem mümkün mü acaba daha önce söküp tamir eden oldumu hiç
A.s nerden kaçırıyor yağ...Tamir olanı oluyor olmayanı olmuyor...Sürgü diplerinden mi kaçırıyor acaba ?
altta segmanlar görünüyor oraları sökün yay vs çıkar oralarda lastik o ring conta falan varsa kontrol edin ezilen çürüyen varsa değiştirin...Yağ yönlendirmede sıkıntı varsa ya blok yüzeyi yada sürgüler aşınmıştır...
Tabla derken valfin bağlı olduğu yeri kastediyorsunuz demi...
Yinede bi cnc tornaya gidip bir fiyat alacağım ne isteyecek bakalım içini taslatip millieri yenisini yapmaya ne isteyecek
Abi astarı yüzünü geçer bence...yeni mekanik kol kumandalı aynı özelliklere sahip valf alsanız nasıl olur
Iyi günler kırklareli lüleburgaz tarafında biçerdöver hurdalığı var çıkma işinizi görebilir yada 2.el daha iyi durumdaki bir makineden alabilirsinizAmeliyat bitti sanırım o ring leri biraz aşınmış ucuz maliyetli olacak inşallahEkli dosyayı görüntüle 36394Ekli dosyayı görüntüle 36395Ekli dosyayı görüntüle 36396Ekli dosyayı görüntüle 36397Ekli dosyayı görüntüle 36398Ekli dosyayı görüntüle 36399