mrh arkadaşlar bnim traktörle ilgili bir sıkıntım var traktorum yolda vıtes deşimlerınde cok geç devır alıyor bundn dolayı cok duman atıyor vıtes degışlerım sırayla yapıyorum şanzıman zf 16 ileri 8 geri Bu sıkıntıyı nasıl gıder bılırım 2015 model
490 saate servıse sordum sanzımdan dedı sıkıntı cıkmzmış ama ben pek hoşnut degılım bu durumdan pompa ayrı yptırcm servıse bklım ercan kardeş nasıl olcak
onun etkıısde cok ama hıc hreket ettırmdne gaz a yuklenıyorum öylede dumn cok verıyor bnde 768 steyr da var erkutn dha ıyı gaz yıyıyor durum o kadar vahım
dolu depo 4300 kg
evet butun agırlıklrıyl berbaber valla öyle bı garıplık yok sesınde bnde öyle yapacam ama çekışte düşükluk olur lu çabuk patınj düşermı dıye teredütymEk ağırlıkları ile birlikte mi? Yinede hafif sayılmaz beygir gücüne göre. Motorun sesinde soluğunda anormallik var mı? Bizde L95 orjinal kabinli var o da sizin tarifiniz gibi. Turboyu pompayı sibop ayarını kontrol ettirdik ek ağırlıkları söktük biraz toparladı kendini. Motor karekteristiği böyle bunların. Yakıtı verimli yakamıyor içinde her marka iyi motor yapamıyor maalesef.
evet butun agırlıklrıyl berbaber valla öyle bı garıplık yok sesınde bnde öyle yapacam ama çekışte düşükluk olur lu çabuk patınj düşermı dıye teredütym
Bu sebepten dolayi pompa ayarını yetkili servisler ücretsiz mi yapmaktalar? Eger ücretli ise fiyati nedir?Merhaba Yalçın bey,
Traktörünüz kaç saatte acaba en az 300-400 saat kadar tabi sizin kullanımızla açılması daha aşağı saatlere düşebilmektedir. Saat baya oldu ise pompa ayarı gerekir ve gayet memnun edici olacaktır. Bi arkadaşımda sizin gibi bir durum yaşamıştır onun sebebi ise servis arkadaş mazot filtrelerini ters takmış başka bir servis yolda tesadüfen denk geliyor ve orada düzeltiyor sonra canavar böyle durumlarda olabiliyor.
Bu sebepten dolayi pompa ayarını yetkili servisler ücretsiz mi yapmaktalar? Eger ücretli ise fiyati nedir?