PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
8 20 orgamineral taban gubresi kullanımı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DURMUŞ GELGET" data-source="post: 1465669" data-attributes="member: 102576"><p>Birkaç yıl önce buğday ve başka çeşitli ürünlerde hektaş tradite 12.22. - 6.16.6 gibi degisik formülasyonlarda kullandım. Her bölgenin toprağı iklimi farklı tabi özellikle toprak taki eksik element nedir ona göre davranmak gerek bizim topraklarımız fosfor yönünden çok zayıf o neden le bizde dekara saf 8 kg fosfor düşürmez seniz yıl yağışlı olmaz ise pek bir şey beklemeyin buğday da</p><p>Genel tüm ürünler için aynı bizde fosfor ağırlıklı Besleme istiyor. 8.20 de % 20 fosfor var bu nedenle dekara 40 kg altı iş yapmıyor aynı tarlada 1 dekar yere 25 kg 12.22 attım gerisini 20 kg DAP ektim 12.22 biraz zayıf kaldı hemde tarlanın iyi bölgesi idi yani 20 kg DAP in karşılığı 40 kg organamineral bizde. Ama yapabiliyorsunuz temiz iyi yanmış hayvan gübresi kullan toprağa en iyi ilaç</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DURMUŞ GELGET, post: 1465669, member: 102576"] Birkaç yıl önce buğday ve başka çeşitli ürünlerde hektaş tradite 12.22. - 6.16.6 gibi degisik formülasyonlarda kullandım. Her bölgenin toprağı iklimi farklı tabi özellikle toprak taki eksik element nedir ona göre davranmak gerek bizim topraklarımız fosfor yönünden çok zayıf o neden le bizde dekara saf 8 kg fosfor düşürmez seniz yıl yağışlı olmaz ise pek bir şey beklemeyin buğday da Genel tüm ürünler için aynı bizde fosfor ağırlıklı Besleme istiyor. 8.20 de % 20 fosfor var bu nedenle dekara 40 kg altı iş yapmıyor aynı tarlada 1 dekar yere 25 kg 12.22 attım gerisini 20 kg DAP ektim 12.22 biraz zayıf kaldı hemde tarlanın iyi bölgesi idi yani 20 kg DAP in karşılığı 40 kg organamineral bizde. Ama yapabiliyorsunuz temiz iyi yanmış hayvan gübresi kullan toprağa en iyi ilaç [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
8 20 orgamineral taban gubresi kullanımı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt