Yazın aldığımız lastikleri işler tamamen bitsin diye değiştirmemiştik. Şimdi değiştirdik yıkadım çektim yerine. Dinlenme zamanı artık.
İçerden yama var 2 lastiktede yolda bırakacak artık diye korkudan değiştirdik.Hayirli olsun.cikan lastiklerde biraz daha gidebilirdi..
Eyvallah..İçerden yama var 2 lastiktede yolda bırakacak artık diye korkudan değiştirdik.
Evet biri lassa biri petlas ,petlası çıkma aldık lassanın biri yarıldı. Bundada yama vardı idare etti. Kuru tarımda kullanıyoruz.Sökülenler de Lassa gibi. Kuru tarım da mi kullanilcaklar?
Aslında dara çevirecektim jant lastik tam takım önlerle beraber hepsi lassa 3900 dedi.13.6 12 38 yapacaktım tümoyada takarım arada diye. Sonra ölçtüm 4cm fark var geniş olanla dar arasında orjinalini aldık devam ettik.özka alsaydım 4 lastiğide 2030 liraya halledecektim.memnun olanda var özkadan şikayet edende. Bende riske girmedim lassa aldım.Hayırlısı olsun. Birkaç ay önce bizde arkalari değiştirdik lassa aldık. 13.6/12-36 bizimkiler. Çiftini 2000tl ye almıştık
6.50-15 degil 7.50-16 dir 70-56Hayır olsun Usta önler lassa 6.50.15 mı ? Eskilerin markası neydi Abi
Teşekkür ederim 7.50 16 . Eskiler çıkma markalarını bilmiyorum ama ondan önce fabrika lastiği pırelliydi çatladılar ve patlamaya başlayınca çıkmalarla değiştirmek zorunda kaldık.Hayır olsun Usta önler lassa 6.50.15 mı ? Eskilerin markası neydi Abi