Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullanmadik ama kullanan var cevremizde ve memnun olmayani duymadim bana gore de tam alinacak traktor ama en buyuk - yonu adblue yakiti gerektirmesi ;( tamam adblue cevre icin gayet guzel dusunulmus bise ama turk ciftcisi icin eksra masraf heleki girdiler bu kadar artmisken ;(
nekadar doğru bilemiyorum ama yakıt deposu 250lt bu traktörün AdBlue deposuda 30 deniyorki 2 depoda bi depo adblue yani 500lt mazot 30 lt AdBlue çok masraf sayılmaz benim görüşüm tabii
forumda kullanan arkadaşlar yokmu biraz bilgi verseler
mazota yag katıp yakarken kaliteli mazot 3,84 AdBlue litresi 1 tl 1,5-2 tl görüyorum petrollerde...alana hayırlı olsun ama normal yakıt nekadar o da önemli.
aynen doğru diyosunuz adblue 1 lira yazan petroller var yanlız açık oluyormuş bi ton para veripde ucuz yakıtına kaçmak olmaz gibime geliyor siparişi verdik euro çok fırlamaz ise gelince paylaşırım resimleri kullandıkcada + - yönlerini paylaşırım..
karar verirken
nh jd mf 3ünü düşünüdk fiyatlar yaklaşık birbirne hep jd kullandık araştırmalarmdan sonra mf ye karar kıldık
fend i göz önünde bulundurmamız kararda etkili oldu açıkcası aynı bantdan çıkıyolar yinede cayma hakkımz var kullanan biri olumsuz ve ciddi bi sıkıntısını paylaşırsa sevincem iyi günler