Ben söktümYay a bağlı yeri sen mi soktun. Normalde o tabla (hidrolik kumanda tablası )kolay kolay arıza yapmaz
Yaptınız mi tekrar, o kol normalde bozulmaz bir ayariyla oynamış olabilirsinizBen söktüm
Malesef yapamadım işin kötü yanı hidrolik şimdi hiç kalkmıyorYaptınız mi tekrar, o kol normalde bozulmaz bir ayariyla oynamış olabilirsiniz
arıza şöyle oldu 4 lü damper cikisi merkez aldım eski merkezi söktüm birden hidrolik kol indi aldırış etmedim yeni merkezi taktım damper çıkışında basınç var ama busefer hidrolik kol inmiyor kalkmıyor daha sonra hidroligin levyesi ne baktığımda elle müdahele edince kalıyor sorun şu hidroligi kol ile kullanamıyoruzBu ariza aniden mi oldu, yoksa yavaştan belirtiler göstererek mi başladi?
Bilemedim. Eski merkezi geri takmayi mi denesen?
damper çıkışında sorun yok yukardaki yay hidrolik beyin ile d amper çıkışının arasında bi bakayım dedim çıkardım tekrar taktım megersem o yay hidrolik kumanda levyesini sabit tutuyormusSorun aldığınız damper çıkışında mı o zaman
gecmis olsun tekrar duzeldigine sevindimdamper çıkışında sorun yok yukardaki yay hidrolik beyin ile d amper çıkışının arasında bi bakayım dedim çıkardım tekrar taktım megersem o yay hidrolik kumanda levyesini sabit tutuyormus
anlayacağınız ekstradan malzeme Sökmeyin takın geçin [emoji3] [emoji3] [emoji3] [emoji3]
aynen bugün milli pompayi kurmak için kaldiraci taktım ama yetismedi kaldirac kepçe yi cagiracaz yarıngecmis olsun tekrar duzeldigine sevindim
640 in işi çokaynen bugün milli pompayi kurmak için kaldiraci taktım ama yetismedi kaldirac kepçe yi cagiracaz yarın