PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
62 beygir traktör için pulluk önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 1465188" data-attributes="member: 35942"><p>İsabetli bir karar olmuş hayırlı olsun ben bu sene 75e caseye 4/10 ünlü aldım küçük evet ama toprak yapımız sert ve tarlalarımız parçalı küçük küçük, 5/10 da çeker ünlü traktörü pek yormuyor daha önce 4/12 denedim sorunsuz çekiyordu ama biraz fazla kesek kalktığı için 10 lu aldım götürdüğü yer aynı 32,5x4 130cm genel manada memnunum. Tek dikkatimi çeken alpler pulluklara göre kulaklarına çok toprak yapışıyor, tekerleğine çamur sarıyor kocaman oluyor illallah ettim bölgemizde hiç kimsede olmamasına rağmen ızgara kulak için fabrikayı aradım en küçük 12 numara varmış, doğanlar ve aydın pulluk ile görüştüm aynı cevabı aldım ilerki süreçte belki 4/12 ızgara kulak veya bi ızgara kulak otomatik pulluk alabilirim. Şu videodaki tam bana göre. Tekerinde çamur kazıyıcıda var.</p><p>[MEDIA=youtube]f8YwU3Yl_ps[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 1465188, member: 35942"] İsabetli bir karar olmuş hayırlı olsun ben bu sene 75e caseye 4/10 ünlü aldım küçük evet ama toprak yapımız sert ve tarlalarımız parçalı küçük küçük, 5/10 da çeker ünlü traktörü pek yormuyor daha önce 4/12 denedim sorunsuz çekiyordu ama biraz fazla kesek kalktığı için 10 lu aldım götürdüğü yer aynı 32,5x4 130cm genel manada memnunum. Tek dikkatimi çeken alpler pulluklara göre kulaklarına çok toprak yapışıyor, tekerleğine çamur sarıyor kocaman oluyor illallah ettim bölgemizde hiç kimsede olmamasına rağmen ızgara kulak için fabrikayı aradım en küçük 12 numara varmış, doğanlar ve aydın pulluk ile görüştüm aynı cevabı aldım ilerki süreçte belki 4/12 ızgara kulak veya bi ızgara kulak otomatik pulluk alabilirim. Şu videodaki tam bana göre. Tekerinde çamur kazıyıcıda var. [MEDIA=youtube]f8YwU3Yl_ps[/MEDIA] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
62 beygir traktör için pulluk önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt