54 c icin 210 uygundur bencebide rotovatör pamuk çalılarını parçalar mı acaba
54 c için 2.10 uygun fakat pamukçalısı dolanma yapar sap parçalama veya dal parçalama makinesi almanız gerekir. ben rotavatörü pamuk çalısında bilmiyorum nasıl olur tecrübesi olan paylaşırsa fikir sahibi oluruz bizde
teşekkürler pamuk çalısını kasnak ucuna zincir takarak kırıyorum ama çalılar parçalanmıyor sadece kökünden kopup en fazla üçe bölünüyor.Üzerine diskaro çektiğimde çok fazla çalı oluyor.Bu durumda da yılda bir defa kullanıcağım sap parçalama alcağıma rotovatör alıp her zaman kullanmak daha mantıklı geldi.Gel gelelim rotovatörün yerdeki uzun pamuk çalılarını parçalayıp parçalamadığını bilmiyorum.İnşallah bilenler çıkar
Parçalar fakat kuru olması lazım bu seferde Toprak sert olur birde çok yavaş gitmen lazım veya batim ayaklarini yüksek tutup kuruyunca olur kanimca ben daha önce nar bahçesi nin otlarini parcalamistim
Yok dolanır dolar serada biber sapları kalmış oluyor dolanıp kalıyor bence sen biryerden emanet alıp deneme şansım olsa daha iyi ben pamukla ugrasmadim
Pamuk sapını parçalar mi orasını bilemem ama abi eğer ki rotovatör almayi düşünüyorsan 54c için 2.35 büyük gelir. 2.10 54c için daha ideal .. bide bu benim tavsiyem Türkay markasını pek tavsiye etmem. Çevremde kullananlar hiç memnun değil Türkay dan. Başka markalari araştırıp onlara yönelmeni tavsiye ederim.