PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
4wd Traktör arkasından gelen şıkır şıkır ses
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cemal ÖZTÜRK" data-source="post: 1459021" data-attributes="member: 6672"><p>TD100 ü ilk aldımda aynı olay başıma geldi</p><p>Biz traktoru Alırken sadece asansor ceki takılıydı</p><p>Bayi 0 çeki oku verdi onu orda takmadık</p><p>Koye gelince kurt ağzı oku taktım</p><p>Ertesi gün 20 km uzakta bi servise traktoru gostereyim dedim </p><p>Yola ciktim 1 km olmadi acayıp ses geliyor dişli sesi gibi</p><p>Durdumu ses kesiliyor 1.2.3.4. Vites hep ayni ses</p><p>Ama traktorda hic zorlanma yada ses değişimi yok hersey normal</p><p>Derken servise vardım </p><p>Servis arkadasşa dedim dişli sesi geliyor ben traktoru kullqnıyorum oda arka okta dikiliyor sonrası sadece cızırtı geliyor dedi orta kol takma yeri titriyor ondan geliyor onu iple bağladım sonra tekrar denedim yine tıkırdı var o dikilince ses kesiliyor baktık çekideki boşluktan birde orta kol takma yerinden 2si birbirine ritim tutuyor dediğin gibi boslugu ben pulla hallettim ama yine ses var en guzeli lastik koymak bu yuzden daha once traktor söktüren bile olmuş</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cemal ÖZTÜRK, post: 1459021, member: 6672"] TD100 ü ilk aldımda aynı olay başıma geldi Biz traktoru Alırken sadece asansor ceki takılıydı Bayi 0 çeki oku verdi onu orda takmadık Koye gelince kurt ağzı oku taktım Ertesi gün 20 km uzakta bi servise traktoru gostereyim dedim Yola ciktim 1 km olmadi acayıp ses geliyor dişli sesi gibi Durdumu ses kesiliyor 1.2.3.4. Vites hep ayni ses Ama traktorda hic zorlanma yada ses değişimi yok hersey normal Derken servise vardım Servis arkadasşa dedim dişli sesi geliyor ben traktoru kullqnıyorum oda arka okta dikiliyor sonrası sadece cızırtı geliyor dedi orta kol takma yeri titriyor ondan geliyor onu iple bağladım sonra tekrar denedim yine tıkırdı var o dikilince ses kesiliyor baktık çekideki boşluktan birde orta kol takma yerinden 2si birbirine ritim tutuyor dediğin gibi boslugu ben pulla hallettim ama yine ses var en guzeli lastik koymak bu yuzden daha once traktor söktüren bile olmuş [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
4wd Traktör arkasından gelen şıkır şıkır ses
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt