PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
45 Gün Çalışıp Harmandan Milyarlar Kaldırılmıyormuş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Extreme" data-source="post: 1000010" data-attributes="member: 60014"><p><strong>Ynt: 45 Gün Çalışıp Harmandan Milyarlar Kaldırılmıyormuş</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkür ederim inşallah herşey gönlünüzce olur. </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Ağzına sağlık be abi noktasından virgülüne kadar haklısın, lakin benim istediğim şey şu kendimden büyük birine ben parası ilede olsa iş yaptıramam, belki amatör ruhlu biri olmamdan belkide adı başka birşey bunun. </p><p></p><p>Benim kendimce kurmak istediğim sistem kardeşlerimin bu iş üzerine yoğunlaşmayacağını bildiğim için, kendi yaşıtım veya 3-5 yaş küçük ( her köyde her ilçede olan saf temiz ama yokluğun belini büktüğü ) bir kardeşimizi öncelikle çalışan olarak değil kardeş,ekmeğimi bölüştüğüm aynı alın terinin emeğin kara kazanca dönüştüğü bir sistem kurmak. İnsanoğluyuz sonuçta tabi ki maddi getirinin çoğu illa ki benim olacak ama, ben kurmak istediğim sistemde kalıplaşmış anlaşmalar üzerinde durma taraftarı değilim sadece burda düşündüğüm şey benden sebeblenipte onunda mal sahibi olması aslında. Yapmak istediğim şeyi tam olarak ifade edebiliyormuyum bilmiyorum ama hak konusunda çok dikkatli olmak her müslüman gibi bizimde görevimiz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Extreme, post: 1000010, member: 60014"] [b]Ynt: 45 Gün Çalışıp Harmandan Milyarlar Kaldırılmıyormuş[/b] teşekkür ederim inşallah herşey gönlünüzce olur. Ağzına sağlık be abi noktasından virgülüne kadar haklısın, lakin benim istediğim şey şu kendimden büyük birine ben parası ilede olsa iş yaptıramam, belki amatör ruhlu biri olmamdan belkide adı başka birşey bunun. Benim kendimce kurmak istediğim sistem kardeşlerimin bu iş üzerine yoğunlaşmayacağını bildiğim için, kendi yaşıtım veya 3-5 yaş küçük ( her köyde her ilçede olan saf temiz ama yokluğun belini büktüğü ) bir kardeşimizi öncelikle çalışan olarak değil kardeş,ekmeğimi bölüştüğüm aynı alın terinin emeğin kara kazanca dönüştüğü bir sistem kurmak. İnsanoğluyuz sonuçta tabi ki maddi getirinin çoğu illa ki benim olacak ama, ben kurmak istediğim sistemde kalıplaşmış anlaşmalar üzerinde durma taraftarı değilim sadece burda düşündüğüm şey benden sebeblenipte onunda mal sahibi olması aslında. Yapmak istediğim şeyi tam olarak ifade edebiliyormuyum bilmiyorum ama hak konusunda çok dikkatli olmak her müslüman gibi bizimde görevimiz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
45 Gün Çalışıp Harmandan Milyarlar Kaldırılmıyormuş
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt