PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
320 Bin Tl ye 2. El Traktör önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aalii" data-source="post: 1445823" data-attributes="member: 92660"><p>Birader işin zor Allah yardımcın olsun biraz araştırdım da fiyatlar uçmuş 2006 model mf 3060 phantom 400 bin tl yazmışlar 300 bin altı düzgün traktör yok eski 165 likler bile çok pahalı alırken iyi araştırmanı öneririm motorunda bi sıkıntı olursa sana çok iş çıkartır ben araştırıyorum eğer uygun bi ilan bulursam yazarım sen de ne iş yapacağını biraz daha ayrıntılı yazarsan(kuru tarım mı, hayvancılık mı,bahçe işleri mi, tek çeker mi çift çeker mi, kaç dekar yerin var, toprak ağır toprak mı yoksa sürümü kolay mı) bilgi verirsen daha iyi olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aalii, post: 1445823, member: 92660"] Birader işin zor Allah yardımcın olsun biraz araştırdım da fiyatlar uçmuş 2006 model mf 3060 phantom 400 bin tl yazmışlar 300 bin altı düzgün traktör yok eski 165 likler bile çok pahalı alırken iyi araştırmanı öneririm motorunda bi sıkıntı olursa sana çok iş çıkartır ben araştırıyorum eğer uygun bi ilan bulursam yazarım sen de ne iş yapacağını biraz daha ayrıntılı yazarsan(kuru tarım mı, hayvancılık mı,bahçe işleri mi, tek çeker mi çift çeker mi, kaç dekar yerin var, toprak ağır toprak mı yoksa sürümü kolay mı) bilgi verirsen daha iyi olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
320 Bin Tl ye 2. El Traktör önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt