3060 minimax

Arkadaşlar, tecrübesi olan mutlaka vardır. 3060 minimax traktörler genel olarak nasıldır? 2004-2006 model aralığında 1000-2000 saat arasındaki bir traktöre ne kadar para verilir? Kronik problemleri var mıdır? Yakıtı nasıldır? Bakım masrafları nasıldır? Beygir gücü 60 mı, 67 mi?
Bir diğer soru da traktörün lastik değişimini yüzde kaç olduğunda gerçekleştirmek gerekir?
Şimdiden teşekkürler.

iyi günler 2005 ten bu yana 3060 phantom minimax kullanıyorum şuan 5300 saatte 67 hp 3vites buçuklu 3 silindir perkins motora sahip masrafı kişiye göre degişebilir ama bana göre normal hatta gayet iyi yakıtı iyi emsallerine göre normal diyebiliriz tam ölçmedim gücü yerinde ha bi erkunt bahçe gibi pulluk sürmez onu söyleyeyim ama bahçede ondan daha iyi dir bu kesin hararet egilimi var ben sabahtan akşama kadar durmadan çalışırım çapa dal kırma turbo tanker her türlü şeyi kullanıyorum kuyruk mili fazla güçlü degil bi td gibi dogruya dogru kronik sorunu elektriksel park lambaları filn bozulur onlar yanı sinyaller kadayı yer filan ama yolda bırkma huyu yoktur şuana kadar ön teker keçeleri gitti 5000 saatte benm hatam buyuk ihtimal 3000 bşn saatte mazot otomatigi gitti yıne 5000 saatte onde bitane küçük yag pompasımı ne öle bişey var direksiyona fln verio o gitti direksion agır dönüyodu o gittikten sonra arka kollar çalışırken indirmedi durunca indirio o kolayca çözüldü başka bişey soracaksan beklıyorum.

bişeyler daha aktarayım erkunt bahçe kadar iyi pulluk çekmez dedim erkunt çekemesse bayıgılır çok agır oldugu için erkuntun 4. vites tam gaz girip 1500d/dk kadar düştügü rampayı duymadan çıkarsın iki tıraktörde boş denendi 3060 ta 3.5 tonluk tek dingil romorkla(romork boş kapasitesi 3.5 ton)2100 devire falan düşer anca max ikiside 2200 devir 3060 ın tarlada bayılma huyu yoktur pullukla rolantiye kadar düştüm denemek için gene stop etmedi aga asıldım az bi kara dumanla tek rar toparladı toparlarkende patiye sarıyo erkunttan biraz daha hafif ideal seviyede ne çok agır ne hafif 3060 eski tarktorler gibi hır hır hır az devirle gitmeyi sevmez 3.vites devirsiz gidersen sanzıman tıkır tıkır ses yapar takviye seri farketmez 3 te yapıo sadece buçuk tavşandayken 4lü 9 numara ünlü kullanıyorum 1850cm ata rotavator 1800cm yuksan dal parçalama 1900 devirde pto 540 devir yapar 540E yada 750 benimlinde yok 2006 larda var diye biliyorum lastikleride bitince degiştir dişler iyice azalınca ben 3000 de onleri 4500 de arkaları degiştirdim onler goodyear arkalarda orjinal goodyear dı fabrikasyon geniş lastik arkaya petlas taktım yolda kayıyo eskiden bastınmı dururdu