Yağmurlar yardımcı oldu çok şükür daha çıkanlarda var inşallah çıkar sizinkiler çıkmıyorsa merdane çekin toprak kayını kırınMaşallah güzel görünüyor.benimkileri kaysı tabakası başmış çıkamıyorlar
Yağmurlar yardımcı oldu çok şükür daha çıkanlarda var inşallah çıkar sizinkiler çıkmıyorsa merdane çekin toprak kayını kırın
Evet merdane yardımcı olur sıra aralarına dikkat ederseniz rahat olurmerdane derken dişli döküm merdanr mi
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah varsa fotoğrafı atsana abi?Allah bol kazanç versin. Bende 160 dekar Aydan hanım ektim. Kar dan önce ekilen yerler halı saha gibi olmuş, yağmurlarda ekilen yerler de çıkıyor. Yanlız ben dekara 23-25 kg arası attım.bakalım gerisi allahtan.
Allah emeklerimizin karşılığını verir inşallah varsa fotoğrafı atsana abi?
Bu arpa cinsi daha çok kardeşlememi yapıyordiye seyrek ektin yoksa daha çok verim almak içinmi seyrek ektin
Bilinçli olarak ektim geçen yıllarda da aynı şekilde ektim ve kıractan 600 kilo aldımBu arpa cinsi daha çok kardeşlememi yapıyordiye seyrek ektin yoksa daha çok verim almak içinmi seyrek ektin