SEVGİLİ ARKADASLARIM VE BÜYÜKLERİM öncelikle bu konuyu açmamdaki en büyük etken mf 100 ve 200 serisi aşığı olmam ilk deneyimim ve rahmetli dedemin hatıraları diyelim..gelelim konuya ben sürekli mf yi araştıran ve yakından takip eden bir insanım araştırmalarıma göre bizi türk insanını türkiyeyi adamdan saymamışlar... zamanında bizlere 265 285 leri avrupa diye diye ve bir çok marka içinde hala geçerli yerli üretim bideee avrupa üretim diye sattılar kardeşim avrupa ama çıplak soymuşlar traktörü eksik abi araştırıyorum netten önüme 265 285 likler çıkıyor avrupa ve amerikada, bizlere bucuklu( tavsan kaplumabağa)dedikleri 92 93 yıllarında geldi adamlar 80 li yılların ilk başında kullanmışlar ve 675 685 690 gibi seri adında.. bizim gözümüzde 200 serileri daha dün çıkmış gibi yeni taze gibi traktörler adamlarda görseniz bayılırsınız kalitesine iç dizayna özelliklerine ..74 modeli bile var hemde powerli ve arkadaslar en zoruma giden şu günümüzde dahil türk çiftçisine 2 çıkış hidrolik pompasını çok görüyolar kollardan bağımsızda çalışmıyor tabi kimi arkadaslarımız masraf edip 4 çıkışa kimisi 2 çıkışa çevirmek için para harcıyolar... adamlar 70 li yıllardan itibaren 2 4 6 çıkış standart takmışlar hemde kollardan bağımsız jantlar kaborta kaldırma kolları yağlı fren hid.direksiyon bizdeki mfler adamlarınkinin yanında hem fukara hemde cüsse olarak 135 lik sanki..