Ynt: 288 gold 4x4 hakkında yorumlar lütfen
ben de 288 g var arkadaşım çok menmunum yakıtı az çekişi güzel ben saman makinesine takıyorum bir depoyla 24--26 saat çalışıyor hararet dersen çeyrekten öte geçmiyor gerisini sen anla işte
Ynt: 288 gold 4x4 hakkında yorumlar lütfen
ben de 288 g var arkadaşım çok menmunum yakıtı az çekişi güzel ben saman makinesine takıyorum bir depoyla 24--26 saat çalışıyor hararet dersen çeyrekten öte geçmiyor gerisini sen anla işte
Merhaba arkadaşlar bizde New TD 80 var konfor çok iyi çekiş fena değil ama ellemedigimiz yerikalmadi fren desen yok değişmeyi düşünüyor 288 gold nasıl tavsiye edermisiniz.Ynt: 288 gold 4x4 hakkında yorumlar lütfen
konuyu yanlış yere açmışsın sanırım. 288 gold serisinin en güzel traktörüdür perkins 3 pistonlu turbo intercooler motoru var yani erkuntun motorunun intercoolerlısı buda yakıt tasarrufu sağlıyor kötü traktör değildir ama ban sorarsan td80 yada jx 80 al.
Td 80 in kabini daha iyi, düz taban ama daha çok motor sesi var, 288 daha güçlü firen daha iyi( tartışmasız). Daha az motor sesi var, kırmızı ya daha güzel sankiMerhaba arkadaşlar bizde New TD 80 var konfor çok iyi çekiş fena değil ama ellemedigimiz yerikalmadi fren desen yok değişmeyi düşünüyor 288 gold nasıl tavsiye edermisiniz.
TeşekkürlerTd 80 in kabini daha iyi, düz taban ama daha çok motor sesi var, 288 daha güçlü firen daha iyi( tartışmasız). Daha az motor sesi var, kırmızı ya daha güzel sanki