285 5li 14ınc ıle karızma tavan

arkadaslar bu motor sezer ın eskı emktar :) sezer bu vıdeo yu trakkulup ıcın cekmıstır bana yoladı bende taha sayesınde upload ettırdım ve koyuyuorum arkadakı pulluk 14ınc 5 lı 3,105 ın sımdı case jx95 ın pullugu 285 dedıklerı bu olsa gerek bence buna bı 7lı gıderdı zuha-*-s zuha-*-s
http://www.dailymotion.com/XETGX/video/12436919

Ynt: 285 5li 14ınc ıle karızma tavan

zuha-*-s zuha-*-s la kamarayı çiynicen şimdi ;D zuha-*-s one ya motoru istop eder etmez hidrolikler inio grin-*-s aly-*-s zuha-*-s

Helal ama iyi ortalamış :) yoksa gitmişte kamera

traktör için riskli ama güzel paylaşım, keşke pulluğu toprağa atıp gelseydin daha hoş olurdu... bay-*s )))

arakadaşlar pulluhu takınca denedim napcak die 105te kazıklar vardı bunun dimirlerini değiştirmek icin taktım ve ev yanındaki tarlada denedim pulluklarla en fazla bir metre ggidio snra pati ön kalkıo ya zaten tek firenle kullanıyom dirksiyon işlemio siz terladan eve cıkarken görcektiniz dik bayır hidrolik sona kalkık ama buluklar yere sürtük gido tekerler 1metre havada önler tek firene basıyom paletli gibi olduğu yerde dönüyo süperdi yyaaaaa