Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 1994 model 265s aldım aldığım kişi 10 numara 4 lü pulluk kullanıyordu , araştırdım 11 numara 4 lü pulluk da kullanabileceğimi söylediler siz hangisini tavsiye dersiniz
Hakaninda dedigi gibi traktoru bosa yorma 4 11 de zorlarsin motoru yormaya kasmaya gerek yok.3 lu olursa yakitta cekiste surum derinliginde sikintisiz kullanirsin..aydin manisa yoresi gibi ise topraginiz 240 lik bile 4 bicak ceker.sivas kayseri konyada cok zor ben 7056 ile bazi yerleri 3 lu bazi yerleri 4 lu pullukla suruyom
4 ' lü 10 no 3 ' lü 12 ' den daha uygundur bence. (Bizim araziler için söylüyorum bunu) Çünkü hem 4 ' lü 10 no iş genişliği sebebiyle (4 ' lü 10 no 102 cm, 3 ' lü 12 no 90 cm) hem de arka tekerleri ortalayacağından her iki tekere eşite yakın yük bineceğinden tercih sebebim olur. Ayrıca aradaki iş derinliği farkı da traktörü zorlama açısından da etkili olacaktır. Paylaştığım linkteki bu tablo pulluk seçiminde size yardımcı olacaktır. http://www.alpler.com.tr/urunler/1013/klasik-pulluklar/1049/standart-pulluklar.aspx